Medya
12 Mar 2024 23:30 Son Güncelleme: 12 Mar 2024 23:34

İhlas Haber Ajansı'nda flaş ayrılık! ‘Son bakış’ diyerek veda etti

İHA’nın deneyimli muhabiri, sosyal medyadan paylaştığı, “Son bakış…” sözleriyle kuruma veda etti.

2018 yılından bu yana İhlas Haber Ajansı istihbarat biriminde muhabirlik görevini yürüten Yunus Emre Şeker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kurumdan ayrıldığını açıkladı.

Yunus Emre Şeker paylaşımında, "Son bakış.. 2018 yılında başladığım İhlas Haber Ajansı serüveninin sonuna geldim. Bugün itibarıyla 11 yıllık meslek hayatımın 6 yılını geçirdiğim İHA'dan ayrılmış bulunuyorum. Ajans haberciliğini öğreten, bana yeni ufuklar açan, her anı dolu dolu geçen bir tecrübe oldu. Lakin artık veda vakti.. Yeni bir ekranda görüşmek üzere.." ifadelerini kullandı.

YUNUS EMRE ŞEKER KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Yunus Emre Şeker meslek hayatına 2013 yılında haber7.com'da başladı. Daha sonra CNN TÜRK Haber Merkezi'nde stajyer muhabir olarak görev alan Şeker, buranın ardından çeşitli internet haber sitelerinde editörlük ve muhabirlik yaptı.

2016 yılında KRT Kültür TV'de çalışan Şeker, 2017 yılında Eyüpsultan Belediyesi basın birimine geçti. Şeker, Eyüpsultan Belediyesi'nden sonraki adresi olan İhlas Haber Ajansı'nda 2018 yılından bu yana polis-adliye ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği görevlerini yürüttü.