Polemik & Kulis
06 Ağu 2015 08:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Hürriyet'ten bir köşe yazarı daha gönderildi!

Hürriyet Gazetesi'nde küçülme politikası çerçevesinde başlayan tenkisat bir yazarı daha gazeteden kopardı.

Spor yazarı Bilgin Gökberk, Hürriyet gazetesinin köşe yazılarına son verdiğini açıkladı. Gökberk, Hürriyet’in 2 yazısını yayımlamadığını, bu yazıları da paylaşacağını belirtti.

Gökberk, 4 Ağustos’ta Twitter’da “Sabah Hürriyet Spor’dan aradılar ve yazılarıma son verildiğini söylediler…” dedi ve şunları yazdı: “Şu da net, Hürriyet in iç sayfalarında yazsam bir sorun yaşamazdım… Oradaki özgürlük spor sayfalarında yok. 5-6 ay önce 2 yazım Hürriyet Spor tarafından yayımlanmadı… İç sayfalardakilerin yanında çok hafif, zararsız yazılardı… Nerdeyse ayrılıyordum. Birgün o yazıları yayınlarım… Hürriyet’te iç sayfalarda olan özgürlük Hürriyet Spor’da yok… Niye?”



Gökberk, Fatih Terim Stadı’nın açılışında yapılan ve Recep Tayyip Erdoğan, Bilal Erdoğan, Yıldırım Demirören, Rıdvan Dilmen, Abdullah Avcı, Kadir Topbaş, Acun Ilıcalı gibi isimlerin yer aldığı gösteri maçı sonrasında çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, ironik bir üslupla “Siz olmasaydınız olmazdım, iyi varsınız dedi ve ekledi: “Turuncu takım Kanaltürk’te de, Hürriyet’te de işime son verilmesi için çok çalıştı. Şimdilik başarılı oldu ama pes etmem ve eğlence devam edecek” dedi.