Medya
12 Eki 2010 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

HINCAL ULUÇ AYŞE ARMAN'IN "AYIP" YANLIŞLARINI YAKALADI!

Sabah yazarı Hıncal Uluç "Ben röportajlarımı yayınlanmadan önce konuklarıma iletir onaylarını alırım" diyen Ayşe Arman'ı fena yakaladı.

Hayrola Ayşe!..

Sevgili Ayşe (Arman) "Ben röportajlarımı yayınlanmadan önce konuklarıma iletir onaylarını alırım" demesiyle ünlü.. Ben de bu garip otosansüre gösterdiğim fevkalade sert tepkiyle..
Pazar günü Ayşe'yi okuyorum. Behzat Ç. diye bir dizi varmış. Bu dizi 15 günde, bir fenomen yaratmış. Ayşe de pazar günü tam sayfasını bu fenomene ayırmış. Dizi izlemem. Fenomeni (!) de tanımam. Okumadım. Akşama doğru telefonuma bir mesaj gelince göz attım.
Delikanlı (Erdal Beşikçioğlu) aslında tiyatrocuymuş. 3 yıldır kapalı gişe Bir Delinin Hatıra Defteri'ni oynuyormuş. Ordan kimsenin haberi yok. Ekrana gelince, 15 günde fenomen.. Neyse..
Konservatuvar mezunu. Hocalarını sayıyor.. "Şimdiki Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Nevin Bilgin.. Rahmetli Asuman Koralp." Şimdiki Genel Müdür, Bayan Nevin değil, Bay Lemi Bilgin.. Rahmetli Asuman da Koralp değil, büyük usta, unutulmaz Asuman Korad..
Bunları Ayşe bilmeyebilir. (Editörü de bilmiyorsa, o tam ayıp işte.) O zaman isimleri tekrarlatıp, hatta yazdırıp, doğruluğundan emin olması lazımdı. O ayrı.. Ama anladığım kadarıyla, yazdığı yazıyı, yayından önce konuğuna gönderme kötü huyundan vazgeçmiş.
Gönderse, Erdal, bu "Ayıp" yanlışları hemen düzeltirdi..

Hıncal Uluç/Sabah