Gündem
26 Ağu 2011 10:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

HATİCE SULTAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA! "ERKEK OLMAK" İSTİYORUM!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Hatice Sultan'ı Selma Ergeç'ten çok çarpıcı bir açıklama geldi.

Uzun zamandır evlerimize Hatice Sultan kimliğiyle konuk olan Selma Ergeç Elle dergisindeki röportajında itiraf ediyor: "Erkek olmak istiyorum" dedi. Erkeklerin günlük hayatta veya dizi/dergi çekimlerinde "saç sorunu" yaşamamasına imrendiğini söyleyen Selma Ergeç, "Aslında saçımı kısacık kestirmeyi çok istiyorum; ancak dizi yüzünden buna izin yok" diye ekliyor.
Selma Ergeç'i ne kadar tanıyorsunuz? Onunla bir gün geçirdiğinizi varsayalım. Neler yaşar, neler konuşurdunuz, hangi yönlerini keşfederdiniz? Elle dergisi bunu keşfetmek için ünlü oyuncuyla bir araya geldi.

Üzerinde hiç takı yok

Fazla yükten hoşlanmıyor olmalı. Birkaç ince bileklik dışında üzerinde hiç takı yok; ne kolye, ne küpe, ne yüzük ne de saat. (Oysa Hatice Sultan'ın üzerinde gördüğümüz her takının, kadın izleyiciler tarafından "arzu nesnesi" mertebesine yükseltildiğini biliyoruz.)
Tek aksesuvarı, güneş gözlüğü ve cep telefonu ki, her ikisini de beş-on dakika sonra bir kenara bırakıyor. Çekim bitene kadar da cep telefonunu pek eline almıyor. En azından çalışırken telefonunu elinden düşürmeyenlerden değil.

Üzerinde desenli mavi bir şal, kardeşi Leyla'dan "ödünç aldığı", derin V dekolteli beyaz bir bluz; mini şort ve pudra rengi balerin babetler var. Saçları, tam "yıka çık" look'u.

Saç kestirmeme izin yok

Elindeki duble kahve bitince makyajı yapılıyor. Hamiyet onu hayalimizdeki Elle kadınına dönüştürürken "Keşke setteki makyajımızı kendimiz yapabilsek, o zaman bu işlem beş dakika sürer" diye iç geçiriyor. Günlük hayatta neredeyse hiç makyaj yapmıyor. Sıra saça gelince "Ne yapmalı, saçı nasıl olmalı" soruları biraz uzun sürüyor...

Tartışmalar uzayınca Selma birden "Erkek olmak istiyorum" diyor! Erkeklerin günlük hayatta veya dizi/dergi çekimlerinde "saç sorunu" yaşamamasına imreniyor. "Aslında saçımı kısacık kestirmeyi çok istiyorum; ancak dizi yüzünden buna izin yok" diye ekliyor.

Gösterişli saç aksesuvarlarını başından eksik etmeyen Hatice Sultan'ı, Emma Watson tarzı bir modelle hayal edemediğimi düşünüp gülümsüyorum. Ancak Selma Ergeç'e yakışacağına eminim. Keşke bir sonraki projede kendisinden üç numara saç isteseler de, nasıl olacağını görsek...

Bu arada ileride saçları beyazladığında, boyatmayı düşünmediğini söylüyor. Saç mevzusu devam ederken ekibe bir tüyo veriyor: "En iyi saç, beş dakikada yapılandır!" Pratik insan, beş dakikada makyaj, beş dakikada saç... Kimseyi kapıda uzun uzun bekletmediğine eminim.