Polemik & Kulis
01 Ağu 2023 19:27 Son Güncelleme: 01 Ağu 2023 20:29

Hangi ünlü yorumcu TRT Spor’dan ayrıldı? Yönetimle anlaşamadı

Yıllardır TRT Spor'da yayımlanan ve Serkan Yetkin'in sunduğu Spor Manşet programında yorumculuk yapan ünlü gazeteci Cem Dizdar, kanalla yollarını ayırdı.

Futbol kulüplerinde olduğu gibi futbol medyasında da transferler veya ayrılıklar söz konusu. Bunlardan biri de TRT Spor'da gerçekleşti. Yıllardır Serkan Yetkin'in moderatörlüğünde "Spor Manşet" programında yorumculuk yapan ünlü gazeteci Cem Dizdar kanal ile yollarını ayırdı. Dizdar, ekonomik koşullarda yönetimle anlaşamadığı için yollarını ayırdığı öğrenildi.

ALTYAPI VE BORÇLARI GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEDİ

Yorumlarıyla sık sık sosyal medyada trend topic olan ve viral videolara konu olan gazeteci Cem Dizdar, hemen hemen her programda altyapıya verilmeyen değer ve büyük borç yüküne rağmen yapılan transfer harcamalarına yönelik eleştiriler yaptı. 

İzleyicilerden gelen tepkilere rağmen Dizdar, tutumunda değişiklik yapmadı ve ısrarla aynı noktalara parmak basmaya devam etti. TRT Spor'un da Dizdar'ın ayrılığı sonrası yeni bir yorumcu için arayışa başladığı da gelen haberler arasında.

CEM DİZDAR KİMDİR?

Cem Dizdar, 19 Ocak 1965'te Samsun'da dünyaya geldi. 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü'nü yarıda bırakan Dizdar, İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'ne girerek, buradan mezun oldu. Gençliğinde amatör seviyede futbol da oynayan Dizdar, yıllarca yazıişlerinde yer aldığı Milliyet gazetesinden emekli oldu. 

Fanatik gazetesinde futbol köşe yazarlığı yapan Dizdar, TRT Spor'da da Spor Manşet programında yorumculuk yaptı. Dizdar, aynı kanalda Levent Özçelik'in moderatörlüğündeki Futbol Aklı programında da yorumcu olarak yer aldı.