Medya
20 Oca 2011 10:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

HANGİ ÜNLÜ İKİLİ TRT'DE PROGRAM YAPACAK?

Özel TV'lerin önemli programları ve dizilerinin yanında sessiz kalmamak isteyen TRT'den dev bir adım daha..

TRT1'e yine bir ünlü!

TRT 1 sanırım atak yapıyor. Özel TV'lerin önemli programları ve dizilerinin yanında sessiz kalmamak için o da birkaç ünlü ile temasa geçip, program yaptırmaya karar vermiş. Daha önce de böyle bir atak yapmış ama Reyting şirketleri ile papaz olunca bazı değişiklikler yapmıştı. Şimdi, ünlülerle hayata tutunmaya, TV dünyasında kendisine yer edinmeye çalışıyor.

Devlet televizyonunun bir takım özelliklerini içinde barındırsa da yeni bir yüz olma çalışmaları. Oysa Spor kanalı var olan TRT bu konuda niçin ciddi ataklar yapmaz şaşarım. Şu an elinde bulunan Bank Asya 1.lig maçlarının canlı yayını ile güzel bir izleyici bulan kanalın bu konuda daha atak olmasını beklerken, Gülben Ergen ile sabah programına soyunması ve yeni yüzler araması dikkat çekiyor. Kim organize ediyor bu yeni ünlü yüzlerin programlarını ve ne kadar para karşılığında dış payıma veriliyor? Dikkat çeken bu sorular esasında.

Neyse fazla uzatmayalım ve Gülben programının ardından, Alişan ve Çağla Şikel'li yeni bir programa başlayacak durumda oldukları bilgileri geldi. Şu anda devam eden ve başarılı bir şekilde sunulan 'Göz Nuru' programına da son verildiğini öğrendik efendim. Yerine, Alişan ve Çağla Şikel sunumlu bir program hazırlığı içinde oldukları bilgilerinin geldiği gün, yeni bir bilgi daha geldi kuşun kanatlarından. Alişan'la yapılan görüşmelerde Alişan yüklü bir miktar isteyince görüşmeler durmuş ve ardından Çağla ve Eşi Emre Altuğ aynı saatler arasında bir yarışma programı ile TRT 1 ekranlarında olacaklarmış.

Bu iş tamamlanmış ve hazırlıklar son noktasına gelmiş. TRT, özellikle TRT 1 ne gibi bir yapılanma içinde? Bu isteklerin Ankara'nın en yüksek tepesinden geldiği konuşmalarını da hatırlatalım. 'Kayseri Mantısı' gündemde dedi bir dost.

Vehbi DİNÇCAN / GÜNEŞ