Polemik & Kulis
16 Ara 2011 17:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:08

HANGİ GAZETECİ, MESLEKTE 30.YILINI NEREDE KUTLADI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Bir gazeteci meslek koşusunda 30. yıl keyfini yaşadı bugün...

Gazeteci Atilla Güner, meslekte ilk imzalı haberinin çıktığı günün 30. yıldönümününde, dostlarının sürpriz partisiyle duygulandı. 

Vatan Gazetesi eski Genel Yayın Müdür Yardımcısı Atilla Güner, Radyo Kuzey'deki partide, pastasını kesti ve 30. yılını kutladı.  Barbaros Devecioğlu'nun yönetimindeki radyo çalışanları Güner'i tebrik etti. Atilla Güner, " Gazete, TV, dergi, haber ajansı derken, şimdi de radyodayım. Haberciliği burada sürdürmek hiç planladığım bir şey değildi. Ama çok mutlu oldum, ilk günün heyecanını yaşıyorum" dedi.

Güner, Ankara Barış gazetesinde başladığı mesleğini, Hürriyet, milliyet, söz, gazetelerinde sürdürdü. Uzun yıllar adliye muhabirliği yaptı. Kanal 6, Kanal D, Kanal E, NTV 'de muhabir ve haber yöneticiliği yaptı. Milliyet Haber Ajansı Genel Müdürlüğü sırasında, Hürriyet Haber Ajansı ile birleşme sonrası oluşan DHA'nın kuruluşuna katıldı. Sabah, Vatan gazeteleri yazı işleri müdürlüğü yaptı. Haziran 2011'de Vatan Genel Yayın Müdür Yardımcılığı'ndan istifa etmişti. İki aydır Radyo Kuzey'de (101.4)  saat 18.00-19.30 arası yayınlanan 'Atilla Güner ile Akşam Postası'nı sunuyor. TGC ve ÇGD'de yarışmalarında iki kez, 'yılın gazetecisi' seçildi'

MEDYARADAR/ÖZEL