Polemik & Kulis
24 Oca 2024 13:42 Son Güncelleme: 24 Oca 2024 14:59

Hangi ekran yüzü Bengü Türk ile yolları ayırdı? ‘Medyada görev almaya devam edeceğim…’

Bengü Türk TV’den ayrılık haberi geldi. Deneyimli ekran yüzü, kanalla yolları ayırdı.

Bengü Türk TV’den ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre ‘Fatoş Tapan ile Hafta Sonu’ adlı programı hazırlayıp sunan Fatoş Tapan, kendi aldığı karar doğrultusunda kanalla yolları ayırdı. Yine medyada görev almaya devam edeceğini belirten Tapan’ın yeni adresi ise henüz belli değil.

 

FATOŞ TAPAN KİMDİR?

28 Ocak 1991’de Gaziantep’te dünyaya geldi. Liseyi Fatih Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünde tamamladı. Gaziantep Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi, Spor Yönetim ve Organizasyon, Radyo Televizyon Programcılığı bölümlerinden mezun oldu.

14 yıl özel hastanelerde; halkla ilişkiler uzmanlığı yaptı. Kurumsal iletişim, otelcilik hizmetleri müdürlüğü, kadın doğum koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Londra’da ve Türkiye’de aktif doğum eğitimleri, bebek masajları, hamile pilatesi, yoga, ağrısız doğum teknikleri, meditadif gevşeme teknikleri uzmanlığı eğitimleri aldı. Bu süreçlerin yanı sıra beş yıl Radyo Fıstık ve Radyo Kent’te “Fatoş ile 27.durak” yayın akışlarını gerçekleştirdi.

Kadın girişimci olarak Türkiye’de ilk olan hamilelere özel “Fatoş Tapan ile Hamile Kartları” eserini çıkarttı. Hamilelikte Hurafeler kitabını kaleme aldı.

2020 yılında tamamen sağlık sektörüne veda ederek kariyerine sunuculuk ve spikerlik alanında devam eden Fatoş Tapan, son olarak Bengü Türk TV’deki kariyerini sonlandırdı. Yeni adresi ise henüz belli değil.