Medya
16 Ağu 2023 20:12 Son Güncelleme: 16 Ağu 2023 20:48

Hande Fırat’ı üzen ayrılık! Emektar ismin Hürriyet’e vedası ‘canını sıktı’

Hürriyet'te görev yaptığı 18 yılın ardından deneyimli isim Soner Gürel gazeteden ayrıldı. Gürel'in veda haberi üzerine Hürriyet Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Hande Fırat sosyal medya hesabı üzerinden duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Demirören Medya Grubuna bağlı Hürriyet'te 2005 yılında muhabir olarak başlayan ve ardından  İstihbarat Şefliği ve 2020 yılından itibaren de Ankara Haber Müdürlüğü yapan Soner Gürel gazete ile yollarını ayırdı.

18 yılın ardından gerçekleşen veda gazetede büyük bir etki yarattı. Gürel'in vedası Hürriyet Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Hande Fırat'ı da çok üzdü. Fırat, yıllarca beraber çalıştığı Gürel ile bir karesini paylaşarak duygu dolu bir veda mesajı yayınladı.

Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Bazı ayrılıklar can yakar çünkü ağabeydir. Yıllarca gazetemizin en büyük emekçilerindedir. İsteyerek olunca biz abimizi en iyi şekilde yolcu ederiz . Bilirizki hep yanımızdadır . @soner_gurell çok teşekkür ederiz Soner Abi ! Ve nezaketi için şirketimize de çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.