Polemik & Kulis
01 Oca 2024 14:02 Son Güncelleme: 01 Oca 2024 14:03

Halk TV’den üst düzey atama haberi geldi! ‘Nerede kalmıştık’ diyerek duyurdu…

Halk TV’de üst düzey atama gerçekleşti. Haberi, kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu duyurdu.

Halk TV’den atama haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2022 yılının Eylül ayında kanaldan ayrılan Suat Toktaş, Genel Yayın Yönetmeni olarak geri döndü.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU: YENİ YIL, YENİ BAŞLANGIÇLAR…

Suat Toktaş’ın atamasını kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu duyurdu.

“Hoş geldin Suat Toktaş. Nerede kalmıştık :)” paylaşımını alıntılayan deneyimli gazeteci, “Hoş buldum Cafer Mahiroğlu ve Halk TV. Yeni yıl, yeni başlangıçlar” notunu düştü.

 

2022 YILINDA VEDA ETMİŞTİ

Suat Toktaş, 2022 yılı Eylül ayında Halk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiş ardından da CHP Grubu'nun Basın Danışmanı olmuştu.

SUAT TOKTAŞ KİMDİR?

Elazığ’da 1968 yılında doğan Suat Toktaş, 1988 yılında Ankara’da Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başladı. 3,5 yıllık yazılı basın deneyiminden sonra televizyon sektörüne geçti.

HBB, Star, Kanal D, ATV ve BRT gibi kanallarda toplumsal olaylar, çalışma hayatı, siyaset ve Meclis muhabirliği, ardından editörlük yaptı. 1999 yılında CNN Türk’e geçen Suat Toktaş, kanalda önce Ankara, ardından İstanbul’da editörlük ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu. 10 yıllık CNN Türk deneyiminin ardından Habertürk TV’ye geçen Toktaş, 5 yıl boyunca haber merkezinin başında bulundu.

Suat Toktaş, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra Haber Global kanalını kurup, yayına geçirdikten sonra kanal ile yollarını ayırdı. Toktaş daha sonra Youtube’dan yayın yapan Babıali TV’de günlük, TV 5 Televizyonu’nda ise haftalık siyasi tartışma programları yaptı. Toktaş, 17 Nisan 2020 itibariyle genel yayın yönetmeni olarak başladığı Halk TV’de ayrıldığı 16 Eylül 2022 tarihine kadar görev yaptı. Sonrasında CHP Grubu'nun Basın Danışmanı olarak kariyerine devam eden deneyimli isim, şimdi ise Halk TV’ye geri döndü.