Polemik & Kulis
12 Ara 2013 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Hakaretler havada uçuştu! Baransu ile danışman twitter'da fena kapıştı!

Gazeteci Mehmet Baransu ile Başbakan'ın danışmanı Mustafa Varank arasında twitter'da 'ahlaksız' tartışması yaşandı.

Dershane tartışmasında 2004 yılına ait MGK belgelerini yayınladığı için Başbakanlık, MİT ve MGK tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan gazeteci Mehmet Baransu dün gece Başbakan’ın danışmanlarından Mustafa Varank ile sanal bir kavgaya tutuştu.

Mehmet Baransu hakkında “Kardeşin bilgilerinin ekseriyeti gizli olan bir kurumda işe girecek sen hala iktidarı fişlemeyle, tasfiyeyle suçlayacaksın. Gerçekten insaf!” tiviti atan Varank’a Baransu’dan “sen İstanbul ’da karı kız peşinde koşarken o derece yapıyordu danışman efendi. Alilerle yediğin haltlar..” diye cevap yazında ikili arasında hakarete varan bir tartışma başladı.

Mustafa Varank’ı ahlaksızlıkla suçlayan Baransu, Varank’ın dava açacağını söylemesi üzerine de “aç ki kardeşim üzerinden yaptığın ahlaksızlığın hesabını sorayım” diye yanıt verdi.

TİVİTLERİ SİLDİ
Baransu, bu tartışmanın ardından “Bu gece kardesim üzerinden yapılan tartışmadan dolayı kendime yakıştırmadıgım uslüp kullandım. Takipcilerimden ve muhataplardan özür dilerim” diyerek tivitlerini sildi.