Polemik & Kulis
08 Eki 2008 12:12 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:21

HABER KANALI 24'TE YAPRAK DÖKÜMÜ!..HANGİ DENEYİMLİ MUHABİR KANAL İLE YOLLARINI AYIRDI?..

Haber kanalı 24'te sular bir türlü durulmuyor.Burçun İmir,Fuat Kozluklu ve Serra Karaçam gibi beğenilen ekran yüzlerinin yollarını ayırdığı kanaldan son olarak hangi başarılı muhabir istifa etmek zorunda kaldı.

Haber kanalı 24'te yayına girdiği tarihten bu yana polis muhabiri olarak görev yapan Yavuz Karakoç kanaldan istifa etmek zorunda kaldı.


Kaldı diyoruz çünkü Karakoç yaşanan birtakım gelişmelerin ardından istifa yolunu seçti.


Medyaradar'a yansıyan duyumlara göre haber koordinatörü Yüksel Altıntaş,kanalın en kıdemli muhabiri olan Yavuz Karakoç'u İstihbarat Şefi'ni yönlendirmek suretiyle popüler kültür haberlerine yollamak istedi.


Bu duruma tepkisini dile getiren Yavuz Karakoç' a haber koordinatörünün cevabı "212'lisin seni her yere gönderirim" şeklinde oldu. Bunun üzerine "izinler ve mesailer neden 212'ye göre yapılmıyor, bundan bir şikayetimiz yok ama ben birşey dile getirince neden hemen 212 diyorsunuz" tepkisini gösteren Karakoç'tan İnsan Kaynakları Birimi ,haber koordinatörü Yüksel Altıntaş'ın talimatı ile savunma istedi.


Yaşanan gerilim sonucunda Altıntaş,Karakoç ile çalışmak istemediğini yönetime iletti. Yönetim ile yaptığı görüşme sonucunda Yavuz Karakoç tüm haklarını alarak karşılıklı anlaşma yoluyla istifa etti.


Kanaldan kısa süre önce deneyimli muhabir Vakkas Aksu, habere katkıları ile bilinen ekran yüzleri Burçun İmir, Fuat Kozluklu ve Serra Karaçam arka arkaya ayrılmışlar ve kanal boşalıyor izlenimine yol açmışlardı.


MEDYARADAR-ÖZEL