Polemik & Kulis
04 Nis 2011 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

GAZETE HABERTÜRK'TE SKANDAL! HANGİ YÖNETİCİ BAYAN MUHABİRİN BAŞINDAN AŞAĞI KAHVE DÖKTÜ?

Gazete Habertürk bu olayla çalkalanıyor. Aynı serviste görevli bayan muhabirin başından aşağı kahve döken yönetici gazetede bir skandala imza attı.

Gazete Habertürk bu olayla çalkalanıyor. Haftasonu Ekleri Genel Yayın Yönetmeni Alp Ulagay, aynı serviste görevli bayan muhabirin başından aşağı kahve döktü.

Kısa bir süre öncesine kadar Habertürk gazetesinin hafta sonu eklerinde muhabirlik yaparken Hafta Sonu Ekleri Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı görevine getirilen Alp Ulagay, gazetede bir skandala imza attı.

BAŞINA KAHVEYİ DÖKÜP

Gazeteciler.com’un haberine göre olay cuma günü yaşandı. Alp Ulagay, aynı serviste görev yapan Nazenin Tokuşoğlu’nun kafasından aşağı kahve döktü.

Kavganın nedeni ise Nazenin Tokuşoğlu’nun Acun Ilıcalı ile yaptığı röportaja yeteri kadar yer ayrılmadığı için durumu Fatih Altaylı’ya şikayet etmesi yolaçtı.
Bunu duyan Alp Ulagay, Nazenin Tokuşoğlu ile sert bir kavgaya girdi.

BARDAKLA VURDU

Sinirlerine hakim olamayan Alp Ulagay, elindeki kahveyi Nazenin’in kafasından aşağı boca etti. Hırsını alamayıp elindeki kağıt bardağı Nazenin’in kafasına vurdu. Ne olduğunu anlayamayan ve tam bir şok yaşayan Nazeni’ne arkadaşları destek olurken, olayı öğrenen Fatih Altaylı’nın Alp Ulagay ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı merak konusu.