Polemik & Kulis
06 Haz 2012 13:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:44

FOX TV'DE BOMBA GELİŞME! HANGİ ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Fox TV'nin kuruluşundan bu yana üst düzey yöneticilik görevini yürüten isim ayrılma kararı aldı.

Fox TV Genel Müdür Yardımcısı  Koray Altınsoy mesai arkadaşlarına veda etti... Altınsoy 6 yıllık birlikteliğin ardından gelen ayrılığı elektronik postayla duyurdu. 

İşte Koray Altınsoy’un mesajı:

Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,

Hayat zaman zaman bizlerden zor kararlar almamızı gerektiriyor. Bundan yaklaşık altı yıl önce yine zor bir karar alarak News Corporation bünyesindeki FOX TV de çalışmaya başladım. Kararım kimilerine göre bir macera, kimilerine göre ise bir çılgınlıktı ancak geçen zamanda bir gün bile verdiğim karardan pişmanlık duymadım. Çalıştığım süre boyunca şirketimle, çalışma arkadaşlarımla ve en önemlisi çok kısa sürede başardıklarımızla her zaman gurur duydum. Ölçülebilen başarılar tekrarlanabilir ancak sizler gibi bir takımla paylaştıklarımız ölçülemez ve tekrarlanamaz.

Uzun sayılabilecek bir zaman sonra tekrar bir yol ayrımına geldim. Karar vermek bu tip durumlarda oldukça zor oluyor, uzun ve zor bir süreçten sonra denemenin denememekten daha doğru olacağına karar kıldım. Bu zorlu yolda, sıkı çalışmanın ve sabrın beni başarıya ulaştıracağına inanıyorum. Kararımı vermenin akabinde benim için daha zor bir süreç başlamış bulunuyor. Görevlerimi devredeceğim Haziran ve Temmuz aylarında sizlerle bire bir vedalaşmayı umuyorum. Doğal olarak, ilk günden bugüne kadar keyifle ve heyecanla çalıştığım kanalımdan ve sizlerden ayrılmak benim için oldukça güç. Ancak eminim ki geride bıraktığım arkadaşlar kanalımızı bugün olduğundan çok daha iyi yerlere taşıyacaklardır. Bugünlere gelirken güzel günlerimiz kadar zor ve sıkıntılı günlerimiz de oldu ancak bugünlerde farkında olmadan sizleri üzdüysem affola. Bu süre zarfında bana gösterdiğiniz yüksek sabır ve anlayış için teşekkür ederim.

Görevimi devredeceğim arkadaşların başarı anlamında beni aratmayacaklarına ve FOX TV’nin onların yönetiminde daha büyük başarılara koşacağına şüphem yok. Kendileri bugüne kadar gösterdikleri başarı ve dirayet ile bu göreve hazır olduklarını ispatlamışlardır. Yeni  görevlerinde muvaffak olmaları adına kendilerine başarı dilerim.

Son olarak, ilk günden beri News Corporation bünyesinde çalışmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha tekrarlamak isterim. En zor günlerde şirketimin bana göstermiş olduğu güven ve bu ayrılış sürecinde bana gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim. 

Gelecekte aynı çatı altında olamasakda sizlerle iş hayatı içerisinde çalışmayı ümid eder, yeni alacağım rollerde bana göstereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim.

Herkesi en derin sevgi ve saygılarımla selamlarım...

Koray Altınsoy



MEDYARADAR/ÖZEL