Polemik & Kulis
31 Mayıs 2007 16:29 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:48

FLAŞ...FLAŞ...FLAŞ...COSMOTURK'TE KIYIM!..11 PERSONELİN BİRDEN İŞİNE SON VERİLDİ!..

Cine5 televizyonu´ndan sürpriz bir istifayla ayrılan ve hemen ardından Cosmoturk Yayın Grubu´nda Genel Müdür sıfatıyla göreve başlayan Cenk Babaeren,yayın grubu içinde bulunan onbir personelin işine son verdi.

İspanyol medya şirketi Hillary Company ile Cosmoturk Yayın Grubu arasında imzalanan ortaklık protokolünden sonra yeni yapılanma sürecine giren grup, Eylül ayında yayına başlayacak Kadın Televizyonu ve kadın dergileri için medya sektöründen ünlü isimleri bünyesine katmaya devam ettiği gibi eski personelinin de işine son vermeye başladı.

Cosmoturk Yayın Grubu´nda 2001 yılından bu güne e-yayıncılık reklam ve pazarlama departmanı Genel Müdür Yardımcısı sıfatıyla çalışan Gamze Aydın, Reklam Müdürü Ayten Güneş, Reklam Yönetmenleri Ercan Başbudak ve Sevil Kızıltan´ın görevlerine son verildi.

Editöryal gruptan Didem Soyarslan, İlayda Erenkaya, Sevilay Doğucan, Kerim Atakan ve dergi yayıncılığı grubundan Ataman Işıl, Nermin Ak, Gamze Baltacı ve Sibel Seyhan Ergin´in de işlerine son verildi.

İşten çıkartmalar konusunda Cosmoturk Yayın Grubu´ndan yapılan açıklamaya göre onbir personelin performans değerlendirme raporları baz alınarak bu kararın verildiği ve işten çıkartılan tüm personelin tazminat haklarının peşin ödendiği bildirildi.

Medya Kulisi