Polemik & Kulis
01 Ara 2010 11:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

FLAŞ! FLAŞ! GAZETE HABERTÜRK HAFTA SONU EKLERİNİN YENİ YAYIN YÖNETMENİ KİM OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Gazete Habertürk Hafta Sonu Ekleri yayın yönetmenliği koltuğu bir süre önce Muhittin Sirer'in ayrılmasıyla boşalmıştı.İşte bu göreve atanan isim...

Gazete Habertürk Hafta Sonu Ekleri yayın yönetmeni Muhittin Sirer’in görevine haftasonu eki için Star  Gazetesi köşe yazarı Yağmur Atsız ile yapılan röportajın ardından patlak veren kriz üzerine son verilmişti. Yönetim uzun süren yayın yönetmenliği arayışına gazeteden atama yaparak çözüm buldu.

Gazete Haberturk Hafta Sonu Ekleri’nin başına içerden bir isim getirildi.Gazete Haberturk Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Nilay Örnek, Hafta Sonu Ekleri’nin yeni yayın yönetmeni oldu.

NİLAY ÖRNEK KİMDİR?

1978 İstanbul doğumlu. 1995-2000 yılları arasında, üniversite eğitimi sırasında çalışmaya başladığı Sabah Gazetesi yazıişlerinde editörlük yaptı.
2000-2008 yılları arasında Milliyet Gazetesi'nde çalıştı; yazıişleri editörü ve yazar olarak görev yaptı. Aynı zamanda da bir sene boyunca, radyocularla röportajlar yaptığı Radyo Dünyası adlı bir sayfa hazırladı, yabancı dizi ve müzik yazıları da yazdı.

2004-2005 yılları arasında, Milliyet'te çalıştığı dönemde ABD'de Rutgers Üniversitesi'nde ve New York Film Academy'de eğitim gördü. 2007 yılında, bir gazetecilik bursu aldı, 4 ay boyunca Knight Wallace Fellows adlı organizasyon bünyesinde ABD'nin Michigan eyaletinde yaşadı.
2008 Aralık ayından bu yana Habertürk Gazetesi'nde yazar, editör ve yazıişleri müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL