Gündem
19 Tem 2014 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Fener'in son transferi! Ve Aziz Başkan çubukluyu giydi!

Formaya yıllar sonra reklam almayacaklarını belirten Yıldırım, “Camia olarak tüm Fenerbahçeliler bu formanın sponsoru olacaklarını söylediler.

Satışlardan sponsorluk kadar hatta daha fazla gelir bekliyoruz” diye konuştu.

Aziz Yıldırım dün bir ilke imza attı ve futbol takımının yeni sezonda giyeceği yeni formasını kendisi bizzat giyerek tanıttı... Fenerbahçe Başkanı, Topuk Yaylası’nda medyanın karşısına çıkarken bu sezon göğüs reklamı almayacaklarını kaydetti. Yine her zamanki bilinen üslubuyla medyaya düzgün haber yazmaları yönünde uyarılarda bulunan Yıldırım, şunları söyledi...

- Yeni bir sezon başlıyor. Bu sezonda tüm takımlara başarılar diliyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynamıştır. Son 14 seneye bakarsanız hep ya 1. ya da 2. olmuştur. Arada 1 kez 4. 1 kez 6. olduk. Gerisi hep zirve yarışıdır.

- Fenerbahçe sponsorsuz kalmaz. Biz her zaman yaptığımız sponsorluk faaliyetlerinde hep öncü olduk. Oturduk düşündük. Göğüs reklamı almayacağımıza karar verdik. Biz bu takımın en büyük taraftarıyız.

“TARAFTAR SPONSORLUK YAPACAK”
SPONSORLUĞUNU bu sene kulübümüz ve taraftarımız yapacak. Formalarımız yarın (bugün) saat 12.00’de tüm Türkiye’deki Fenerium mağazalarımızda satışa çıkacak. Hepsinden alarak kulübe yardımcı olabiliriz. Sponsorluk faaliyetimizi kendimiz sürdüreceğiz. Biz de buna katkı olması için “Efsane Çubuklu” formamızı Mahmut Uslu ile birlikte giyip sizlerin karşısına geldik.
- Ülker ile 1 yıl anlaşmamız var. Onların adını sırtımızda taşıyacağız. Camiamız bu forma satışından bize sponsor olacak. Geçmiş sponsorlardan aldığımız rakamları böylece yakalayacağız ya da üzerine çıkacağız. Biz bunu hesapladık. Taraftarımıza böyle bir jest yapıyoruz. 4. yıldız yolunda reklamsız formayla yola çıkıyoruz.

FORMA SATIŞI SAAT 12.00’DE BAŞLIYOR 

FENERBAHÇE’nin yeni sezonda giyeceği formalar bugün satışa çıkarılacak. Yeni formalar 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde saat 12.00’den itibaren Fenerium mağazalarında taraftarların beğenisine sunulacak.

DİVAN KURULU BAŞKANINI SEÇİYOR

F.BAHÇE Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun olağan toplantısı bugün yapılacak. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek toplantı saat 10.30’da başlayacak. Toplantı gündeminde, nisan ayında vefat eden Yüksel Günay’ın yerine Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için seçim maddesi de bulunuyor.