Medya
14 Mayıs 2015 16:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Esra Elönü kaset iddiasına sert çıktı: 'Bir oy uğruna Ya Rab Müslümanlar batıyor!'

MHP milletvekili ve TBMM Başkan vekili Meral Akşener ile ilgili A Haber'de Cemil Barlas ve Latif Erdoğan'ın programında ortaya atılan kaset iddiasına tepkiler sürüyor.

Latif Erdoğan'ın "Akşener'in kasedi var" şeklindeki sözlerine son olarak Diriliş Postası gazetesi yazarı Esra Elönü çok sert bir yazı ile tepki gösterdi.

Elönü, köşesinde 'Bir oy uğruna Ya Rab Müslümanlar batıyor!' başlıklı yazısında "... bu yazı ne en taze cahillikleri bile Temcit Pilavına sos olacak Kemalistlere yazıldı, ne de her yamaçtan sızan paralel paraşütçülere yazıldı. Bu yazı sana yazıldı. Bu yazı, bir kadının iffetini kılıç eyleyip siyasete sallayan teneke işçiliği fazla şövalyelere yazıldı." dedi ve şöyle devam etti:

MERAL AKŞENER İFTİRASINI DONARAK İZLEDİM

"Her dili bilip müslümancası olmayan adamların Meral Akşener'e olan iftirasını donarak izledim. Yavaş yavaş çözülüyorum. İğrençlik zırhını giyip, adam gibi savaşamazsınız!

Biliyorum ki Allah bana hangi partiye oy verdin diye sormayacak bana Allah iffetli bir kadın senin kıyından da olsa iftiraya uğrarken sen ne yaptın diye soracak?

ALLAH ANKET SONUÇLARINI DEĞİL NUR SURESİNİ SORACAK

Biliyorum ki Allah bana anket sonuçlarını değil, Nur suresi 16. Ayeti bilmez misiniz diye soracak Ve onu işittiğiniz zaman: "Bizim bunu konuşmamız olmaz ,bize yakışmaz, sen Sübhan'sın Allah'ım Sana sığınırız. Bu büyük bir bühtan uydurulmuş bir iftiradır." deseydiniz olmaz mıydı demeniz gerekmez miydi? ( Nur suresi 16.ayet)

Kusura bakma da böyle savaşılmaz! Sana olunca kesat, ona olunca kaset mavalını bel altından okuyacaksan benden senin gibi savaşmamı bekleme! Hem çamur atıyorlar diye paralellere hendek kazacaksın hem deşikayet ettiğin düşmanın şarjörüyle kuru sıkacaksın! Ayete sağır olup sadece paralelleri işiteceksen, körlüğüne çok müşteri bulursun lakin hesap günü de sinek avlarsın!

SİZ NEYE ŞÜKREDİYORSUNUZ BİLMİYORUM AMA...

Siz neye şükrediyorsunuz bilmiyorum ama ben bu yazıyı yazarken bana Maide suresi 8. Ayeti hatırlatan Allah'a şükrediyorum. Ey inananlar, Allah için daima doğru hükmedin, adâlete tam uygun tanıklıkta bulunun ve bir kavme olan kininiz, sizi adâletten alıkoymasın. Adâlette bulunun ki bu, takvaya daha yakındır ve çekinin Allah'tan. Şüphe yok ki Allah, ne yaparsanız hepsinden de haberdardır.

TANIMIYORUM, BÖYLESİ BİR UCUZLUKTAN SONRA...

İki adam Cemil Barlas, Latif Erdoğan tanımıyorum. Böylesi bir ucuzluktan sonra hafızamda tuttukları yeri saksıyla takas edebilirim. Biri soruyor kaseti mi var, diğeri sıvıyor var var. İffetli bir kadının namusunu kale yapmışlar biri diyor ki gol mu var diğerinin bütün azaları da gol naraları atıyor. Bunun adı da savaşmak öyle mi?

Yahu siz düşmanınızdan iman farkıyla değil logo farkıyla ayrılmayı savunmak zannediyorsanız yazıklar olsun! Siyasi görüşü ne olursa olsun bir kadını iffetinden vurarak bir annenin kalbini dağlayarak yükseleceğinizi zannediyorsanız o yükseğin alçağı olmak da şereftir. Yahu bu çimen lekesi, kahve lekesi, camda sinek leşi değil bu iftira lekesi.

PARALELİ, KEMALİSTİ ŞÖYLE DURSUN...

Kim ne derse desin? Bizim, ayetin turisti olup, rantının yerli iftiracısı modifiye Müslümanlarla savaşımız bitmemiş. Paraleli, kemalisti, şöyle dursun. Ben, beni ayetlerle karşı karşıya getiren bu savaşta, düşmanınıza bile adil olun diyen Rabbin tarafındayım.