Polemik & Kulis
25 Eki 2023 15:10 Son Güncelleme: 25 Eki 2023 15:21

Ersan Şen'in Ekol TV projesi askıya mı alındı?

Hukukçu Ersan Şen’in kurmayı planladığı Ekol TV ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 2024 yılında yayına girmesi planlanan kanaldan vazgeçildiği ve projenin askıya alındığı ileri sürüldü. Kanal yönetiminden konuya dair Medyaradar'a bir açıklama yapıldı.

Haber kanallarında katıldığı programlardaki tarzıyla, verdiği ilginç bilgilerle ilgi odağı olan Hukukçu Ersan Şen, son olarak Ekol TV adlı televizyon kanalı kurmak için kolları sıvamış ve transferler yapmaya başlamıştı. Ancak kanalla ilgili bugün flaş bir iddia ortaya atıldı.

ARKASINDA KİMİN OLDUĞU TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Ersan Şen’in Ekol TV’sinin finansal ortağı ile ilgili sır gibi saklanan iki isim iddiası gündeme gelmişti. Azeri iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu ile AK Parti eski Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’ndan olaylı şekilde boşanan Ünsal Ban’ın bu isimler olduğu ileri sürülmüş, ancak bu iddia Ersan Şen tarafından yalanlanmıştı.

TRANSFERLER BAŞLAMIŞTI

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen televizyon kanalı kurmak için çalışmalar yürütüyordu. Haber Koordinatörü görevi için Aziz Akova ile el sıkışmıştı.

Öte yandan Show TV Ankara Temsilcisi Faruk Demirel ile genel yayın yönetmenliği için prensipte anlaşıldığı ileri sürülmüş ancak bu iddianın gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

EKOL TV PROJESİ ASKIYA MI ALINDI?

Medya kulislerinde yer alan iddiaya göre Ersan Şen, Ekol TV’den vazgeçti ve televizyon kanalı projesi askıya alındı. Bu iddiaya dair Medyaradar'a bir açıklama yapıldı. Açıklamada 'olağandışı bir süreç olmadıkça' Ekol TV'nin yayına başlayacağı belirtildi.

İşte o açıklama:

“Ekol Tv projemiz askıya alındı iddiaları kesinlikle gerçek dışıdır. Çalışmalarımız devam ediyor. Tv binamızın mimari ve teknik hazırlıkları yapılıyor. Test yayınlarının devam ettiği Ekol Tv olağandışı bir süreç olmadıkça söylediğimiz tarihte yayın hayatına başlayacaktır. Sizin
aracılığınızla kamuoyuna duyurulur”

Prof. Dr. Ersan ŞEN

ETİKETLER
#ersan şen #ekol tv