Polemik & Kulis
18 Eyl 2023 20:11 Son Güncelleme: 18 Eyl 2023 20:14

Ekol TV'den 'Genel Yayın Yönetmeni' açıklaması: "Şu ana kadar anlaştığımız bir GYY yok"

Hukukçu Ersan Şen tarafından kuruluş çalışmaları devam eden Ekol TV’den Medyaradar'a özel bir açıklama geldi. Buna göre, kanal yöneticiler, duyumların aksine şu ana kadar herhangi bir genel yayın yönetmeni ile anlaşılmadığını bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Ekol TV’nin Show TV Ankara Temsilcisi Faruk Demirel ile genel yayın yönetmenliği için prensipte anlaştığı kamuoyuna yansımıştı. Ancak; bu bilginin doğru olmadığı öğrenildi.

Kanal yönetiminden Medyaradar’a yapılan açıklamada, “Kuruluş çalışmalarını sürdürdüğümüz ve Türk medyasına yeni bir soluk getireceğine yürekten inandığımız kanalımızın, geniş bir kadro ile 1 Ocak 2024 itibarıyla yayın hayatına başlaması planlanlamaktadır. Bu kapsamda sektörden birçok isimle ön görüşmeler yapılmış ve yapılmaya da devam edilmektedir. Sayın Faruk Demirel’in de aralarında bulunduğu birkaç tecrübeli isimle genel yayın yönetmenliği için masaya oturulmuş, ancak şu ana kadar bu isimlerden herhangi biri ile anlaşma sağlanmamıştır. Kamuoyunda ses getirecek bir kadro oluşturulması çalışmalarımız devam etmektedir. Anlaşma sağladığımız isimleri ilerleyen süreçte sizlerle paylaşacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”