Polemik & Kulis
19 Haz 2010 22:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

ECE ERKEN'DEN MANKENLERE AĞIR SUÇLAMA! PARA İÇİN ÇİRKİN ADAMLARLA YATANLAR VAR!

Ece Erken, televizyon camiası ve podyum dünyasına yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanaltürk’te yayınlanan ‘Laf Aramızda’ya konuk olan Ece Erken, televizyon camiasına yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bilal Özcan’ın hazırlayıp sunduğu Laf Aramızda programında birbirinden ilginç açıklamalar yapan sunucu Ece Erken, televizyon dünyasına yönelik eleştirileriyle dikkat çekti.

Erken televizyon camiasında yokluktan, fakirlikten gelen çok insan olduğunu, kızların meşhur olduktan sonra saçma sapan ilişkiler kurduklarını söyledi. “Yokluktan gelip biraz ünlü olan kızlar, güzel çirkin demeden tanıştıkları zengin erkeklerle, sırf hayatlarını kurtarmak için ilişki kuruyorlar” diyen Ece Erken şöyle konuştu:

AŞIRI DERECEDE HIRSLILAR

 “Televizyon dünyasında hırslı insanlar çıkabiliyor. Onun neticesinde de saçma sapan ilişkiler olabiliyor. Saçma sapan bir olaya girişebiliyorlar birliktelik yaşayabiliyorlar. Bu birliktelikler evlenmek amacı taşımıyor. Sadece parası var diye yapılıyor. Normalde kimsenin bakmayacağı insana sırf parası var diye de bakılmasına çok karşıyım açıkçası.”

ŞÖHRET EVLİLİĞİ BİTİRİYOR

Şöhretli insanların evliliğinin yürümediğini belirten Ece Erken, bunun nedenini şu sözlerle açıkladı: “Eğer işini devam ettireceksen yürümüyor. Yani ben işimi bıraksaydım benim evliliğim fevkalade yürürdü, hiç de sorun olmazdı. Eğer çalışmazsanız, çocuğunuzu doğurup kocanızın parasıyla hayatınızı devam ettirirseniz o hayat devam eder, evlilikler de... Çok gündemde oluyorsunuz. Hangi erkek karısının bikinili fotoğrafını gazetede görmek ister. Yani o bikinili fotoğraf çıktı ben Tuncer’i aradım. ‘Kızdın mı’ diye. Kaldı ki o fotoğrafları görmek beni de çok üzmüş, hatta ağlatmıştı.”

NEFRET ETTiĞiM HALDE O YEMEK PROGRAMINI YAPTIM

Evliliği süresince hep çalışmak istediğini söyleyen Ece Erken, boşandığı eşinin bir ara kendisine iş bıraktırdığını belirtti. Ancak kendisinin eşinin parasını yemek istemediğini vurgulayan Erken, bu yüzden istemediği halde televizyonda yemek programı yaptığını vurguladı. Erken, “Hayat müşterek yani yiyebilirsiniz ama eğer çalışacak durumum varsa ben neden çalışmayayım ki. Tuncer’e yalvardığımı hatırlıyorum; ‘Bari şirketlerinin bir tanesinde çalışayım’ dedim. Hatta öyle bir durum da vardı, yapabilirdim ama hangi işte iyiysem onu yapmak istedim ve televizyona geri döndüm evlenir evlenmez” dedi.

KAZA GEÇiREN ECE’NiN YARDIMINA ESKi EŞi KOŞTU

Dün üzücü bir trafik kazası geçiren Ece Erken’in yardımına önce eski eşi Tuncer Öztarhan koştu. Ufak hasarlı bir trafik kazası yapan Erken bunu da hemen Twiter’daki sayfasına yazdı. Ece Erken yaşadığı olayı şöyle yazdı: “Kaza yaptığımda ilk yardımıma eski eşim geldi. Keşke herkes böyle ayrılsa, zor günümde yanımda olacağını bilmek güzel.”