Polemik & Kulis
10 Eki 2013 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

DENİZ ÜLKE ARIBOĞAN'I ÇILDIRTAN DEKOLTE YORUMU! HERKES Mİ UÇTU YAHU!

Dekolte krizi büyüdükçe Twitter'da yorum yapan ünlü isimler de hedef tahtasına oturtuluyor.

Dekolte krizi büyüdükçe Twitter’da yorum yapan ünlü isimler de hedef tahtasına oturtuluyor. Konuyla ilgili attığı tweetler eleştiri alınca Deniz Ülke Arıboğan da isyan noktasına geldi.

ATV’den dekoltesi yüzünden değil de sesi yüzünden işten atıldığı iddia edilen Gözde Kansu ile ilgili polemikler Twitter’a da yansıdı. Twitter’da paylaştığı Hüseyin Çelik’i eleştiren Deniz Ülke Arıboğan, takipçilerinin yorumları karşısında " Herkes mi uçtu yahu?" diyerek tepki verdi.

İşte Deniz Ülke Arıboğan’ın konuyla ilgili yorumları:

"Konu bir sunucunun işten çıkarılması değil, örtünme ya da dekolte standartlarının siyaset tarafından belirlenmesi. Siyasetçilerin bu gibi konularda fikir beyan etmesinin ne kadar yanlış ve riskli olduğunu gösteren bir örnek bu. Fırsatı verirsen kullanılır. İlk düğme yanlış iliklenmiş. Sunucunun dekoltesi hiç de abartılı gelmedi bana. Standartları siz mi ben mi belirleyeceğiz?  Kaldı ki ben çok daha dekolte giyinen nicelerini TV de gördüm. Siyasetçilerimiz ödül veriyordu kendilerine. İktidarın sorumluluğu ölçülü olmayı gerektirir. Ayrıca sadece siyasetçi değil iktidar."

HERKES Mİ UÇTU YAHU?

Deniz Ülke Arıboğan’ın bu yorumlarına gelen "Hocam bu ne kadar minnoş 1eleştiri.Fırsat vermek??Oğur kardeşlerle sohbet arttıkça şaşırtan şeyler geliyor sizden" eleştirisi üzerine Arıboğan’ın cevabı ise:

"Aha bir sen eksiktin. Eleştirimi minnoş bulmuşsun. Yani sen de ölçü tayin edenlerdensin. Herkes mi uçtu yahu?" oldu.