Polemik & Kulis
26 Eki 2023 12:10 Son Güncelleme: 26 Eki 2023 12:22

Deneyimli ekran yüzü Habertürk’e veda etti! Yaklaşık 3 yıldır görev alıyordu…

Habertürk TV’den ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 3 yıldır kanalda görev alan deneyimli ekran yüzü, veda ettiğini duyurdu.

Habertürk TV'deki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. MedyaRadar’ın özel haberine göre yaklaşık 3 yıldır Habertürk’te görev alan Haber Spikeri Duygu Kaya, kanala veda etti.

‘BU BİR VEDA’ DİYEREK DUYURDU

Sosyal medya hesabından “Bu bir veda videosudur” diyerek yaptığı paylaşımla ayrılığını duyuran Duygu Kaya, şöyle devam etti:

“3 yıla yakın çalıştığım Habertürk’ten dün kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. Muhabirlik dönemimde de spikerlik dönemimde de pek çok deneyim kazandım, güzel anılar biriktirdim. Kıymetli insanlarla aynı çatıyı paylaştım. Başta medya grup başkanımız Sn Kenan Tekdağ beye , Genel Yayın Yönetmenim Mehmet Yeşilkaya’ya ve tüm yöneticilerime teşekkürü bir borç bilerim. Siz seyirciler, bizi evlerine konuk edenler sizler de hiç yalnız bırakmadınız, var olun. Belki başka yerlerde yine merhaba’mız olacak kimbilir:) O güne dek Hoşça’kalın, sağlıkla kalın."

İşte o video...

DUYGU KAYA KİMDİR?

Gazeteci, haber sunucusu. 1989, İstanbul doğumlu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu.

İsveç Halmstad University'de 1 yıl Erasmus programına katıldı. Üniversitede okurken Bolu'da yerel gazetede çalıştı. Mezun olduktan sonra Medya Akademisi'nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Hürriyet Gazetesi İstihbarat ve Dış Haberler servisinde staj yaptı.

İlk kadrosunu Artı 1 TV'de 2013 yılında muhabir olarak aldı. Daha sonra Habertürk ailesine katıldı ve burada 3 yıl muhabir olarak çalıştı. Siyasetten ekonomiye, sağlıktan kültür sanata pek çok branşta haber ve canlı yayın yaptı. Nisan 2018’de Kanal D Haber’e transfer oldu. Burada da yine insan hikayesi ağırlıklı haberler yaptı. Aynı yılın Ağustos ayında CNN TÜRK ailesine katıldı. Son olarak ise Habertürk’te görev alıyordu.