Polemik & Kulis
27 Nis 2012 10:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

CÜNEYT ÖZDEMİR FAZIL SAY'A SAVAŞ AÇTI; ''YILDIRAMAZSINIZ, HODRİ MEYDAN!"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Twitter üzerinden Fazıl Say'ın açıklamalarına sert yanıt verdi!

Cüneyt Özdemir Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı, daha sonra bu tweet’lerin tamamına yakınını sildi..

Yeni bir iftira ve karalama kampanyasının ortasında yine dimdik ayaktayım. Bu tür ucuz karalamalara hiç aldırmadığımı bilmenizi isterim. Bu tür uyduruk kampanyalara hiç aldırmam. Bildiğimi söylemekten de ne programımda ne de köşemde ya da burada hiç çekinmem.

ANNEMİN BAŞÖRTÜSÜNÜ KATIP BELALTI VURANLAR

Yıldıramazsınız!  Dün başbakan bana çakıyordu bugün başbakana karşı olanlar... Bunların hiçbiri umurumda değil. Ben bildiğim işi yapmaya çalışıyorum, o kadar. Ama burada bana karşı kampanya yürütenlere hele de işin içine annemin başörtüsünü katıp bana belaltı vurmaya çalışanlara uygun bir lafım var. 
onu da söylemem..

KOMPLEKSLİ PİYANİSTİN KIŞKIRTTIĞI AZGIN KALABALIK

23 yıldır gazeteciyim. Ne Susurlukçusuna, ne PKKlısına, ne Jitemcisine, ne Ergenekoncusuna, ne Askerine , ne Şucusuna ne Bucusuna aldırmadım. Bunları yazmamın nedeni bir süredir bana karşı kompleksli bir piyanistin kışkırttığı azgın bir kalabalığa tek tek cevap vermememdir. Neyse niyetim buradan büyük gazetecilik tiradları atmak değil, Ben buyum arkadaşlar takip edenlere teşekküler etmeyenlere de teşekkürler.

Ama artık sesimizi buradan duyarabiliyoruz gördüğnüz gibi... Hiç susmaya ve bu uyduruk elitistlere boyun eğmeye niyetim yok. Hodri meydan!

Neyse ki burada bu kadar insan ve medya bizi takip ediyor. Eskiden olsa bu tür operasyonel tetikçilerin yazdıklarıyla kafadan linç edilirdik.  İster kompleksli bir piyanist olsun, ister iktidar sahipleri, ister şu, ister bu.. Ben bildiğim doğrularla buradayım. Vız gelir tırıs gider.