Polemik & Kulis
08 Ağu 2011 16:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

CNNTÜRK'ÜN HANGİ DENEYİMLİ İSMİ YUVAYA DÖNDÜ? HANGİ GÖREVİ YÜRÜTECEK? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav'ın şirket içi yazışmayla duyurduğu transfer,bir süredir devam eden görüşmelerin ardından gerçekleşti.

CNN Turk’un kıdemli isimlerinden Ahu Ozyurt sonunda yuvaya döndü.

Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav’ın şirket içi yazişmayla duyurduğu transfer, bir süredir devam eden görüşmelerin ardından gerçekleşti.
CNN Turk ve Milliyet’in Washington Temsilciliğini de yapmış olan Ahu Ozyurt, CNN Turk’te Chief Writer ve Merkez Muhabirlerinin Şefi pozisyonu ile göreve başlayacak.
Medyaradar’ın görüştüğü Ahu Özyurt " Önceliğimiz, CNN Turk’un iç üretimi olan haberlerin derinleştirilmesi, içerik olarak zenginleştirilmesi, Internet ve sosyal ağlarda görünümünün artması ve zaten yüksek olan prestijli haberciliğini daha da görünür ve doyurucu kılmak olacak" dedi.

Özyurt’un önümüzdeki dönemde haftalık bir program yapma ihtimali de bulunuyor.
Ahu Özyurt ayrıca CNN Int’in Atlanta ve New York merkezleri ile temasların da artması için çalışacak.

Ahu Ozyurt, CNN Turk ve Milliyet’in Washington temsilciligini iki yıl kadar yürüttükten sonra CNN Turk’un o dönemki yönetimi ile yaşadığı iletişim sorunları nedeniyle Ciner Grubu’na geçmiş ve Haberturk’te Haber Müdür Yardımcılığı, Bloomberg HT’de de Sunuculuk ve Editorluk görevlerini ustlenmişti.

Ciner Grubu’ndan ayrıldıktan sonra Gazeteport.com’da yazılarına devam eden Ahu Ozyurt, Radyo 91.6’da Haber Masası isimli kuşağında sunuculugunu yapıyordu.
Özyurt, The HuffingtonPost isimli etkili ingilizce internet sitesine de yazmaya devam ediyor, 2011 Seçim sürecini anlattığı kitabının da bitirmeye çalışıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL


ETİKETLER
#CNNTÜRK #ahu özyurt