Polemik & Kulis
19 Oca 2024 10:26 Son Güncelleme: 19 Oca 2024 10:30

CNN Türk'te yaprak dökümü! Deneyimli editör veda etti!

Demirören Medya Grubu’ndaki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Deneyimli editör Erhan Tekten, CNN Türk ile yollarını ayırdığını duyurdu. 

CNN Türk haber kanalında bülten editörü olarak görev yapan deneyimli gazeteci Erhan Tekten, kurumla yollarını ayırdı. Yaklaşık 16 yıldır grupta çalışan Tekten, ayrılığını sosyal medya hesabı instagram’dan “Haberciliği öğrendiğim DHA, yazı yazdığım Hürriyet Kitap Sanat, editörlük yaptığım CNN Türk’e 16 yıl sonunda veda zamanı” notuyla duyurdu.

Erhan Tekten kimdir?
2003 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Erhan Tekten, mesleğe 2004 yılında İhlas Haber Ajansı’nda başladı. 2008’de Doğan Haber Ajansı’na giren Tekten, burada uzun yıllar kameramanlık, gece muhabirliği, polis-adliye muhabirliği ve editörlük yaptı. Gezi olayları sırasında TOMA kovalayan kepçe görüntüsünün yanı sıra Ergenekon soruşturmasında Emekli Orgeneral Hurşit Tolon’un gözaltı görüntüsü ile Türkiye ziyaretinde kolu kırılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un alçılı kolla görüntüsünü tüm dünyayla paylaşan Tekten, son yedi yıldır grup bünyesinde uzman editör olarak çalışıyordu.