Polemik & Kulis
03 Eki 2023 19:51 Son Güncelleme: 03 Eki 2023 20:17

CNN Türk'te deneyimli sunucu ile yollar ayrıldı! Uzun yıllardır görev yapıyordu...

CNN Türk'ün deneyimli isminden ayrılık haberi geldi. 2008 yılından bu yana kurumda görev yapan deneyimli sunucu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanala veda ettiğini açıkladı.

Demirören Medya Grubu'na bağlı CNN Türk'te ayrılık depremi yaşandı. 2008 yılından 2020 yılına kadar CNN Türk'te spor spikeri olarak görev yapan, 3 yıl önce ise yatay geçiş yaparak haber spikerliğine adım atan deneyimli sunucu Uğur Önver kanala veda ettiğini açıkladı.

Önver, CNN Türk'te son olarak A'dan Z'ye programını sunuyordu.

Ünlü sunucu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "2008 yılında kapısından girdiğim kurumuma veda ettim. Artık yeni televizyon kanalımız belli olana kadar 🙋‍♂️
Bir yerle anlaşmadım henüz.."  ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uğur Önver (@uguronver)'in paylaştığı bir gönderi

UĞUR ÖNVER KİMDİR?

Gazeteci yazar, çevirmen, spor programı sunucusu.  29 Mayıs 1972, İstanbul Şişli doğumlu. İlkokulu Almanya'da okudu, sonra Bahçelievler Ortaokul ve Lisesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi ve Friedrich Alexander Üniversitesi mezunu. Sevinç Önver ile evlidir, çiftin Duru adında bir kızları var.

1994 yılında yayıncılık hayatına İstanbul FM'de DJ olarak başladı. 1996'da Kanal 6'da Serpil Saraç'la birlikte sunduğu 'İkizler' Programında Türkiye'nin ilk sabah şekeri oldu. 1998 yılında Türkiye'nin ilk özel kanalı Star TV'de Bülend Karpat yönetimindeki spor servisinde spor spikeri olarak çalışmaya başladı. Serhat Ulueren'le birlikte Telegol ekibinde yer aldı. İlker Yasin yönetimindeki Doğan TV Spor havuzunda çeşitli TV Kanallarında maç anlattı. Posta Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı.

Sırasıyla Star TV, tv8, Star TV, Kanal D, CNN Türk, D Smart ve tekrar CNN Türk'te Spor Spikerliği ve Editörlüğü yaptı ardından 2020 yılında aynı kanalda haber spikerliğine geçti. Uğur Önver'in yayımlanmış çok sayıda kitabı bulunmaktadır.