Medya
16 Oca 2014 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Bugün yazarı AKP medyasını topa tuttu! Kalitesi kıt sicili kirli yandaşlar!

Bugün gazetesi köşe yazarı Tarık Toros, hükümeti destekleyen gazetecilerin cemaate yönelttiği suçlamalara yanıt verirken ağır ifadeler kullandı...

Bugün gazetesi yazarı Tarık Toros AKP cemaat savaşında hükümet cephesinde saf tutan gazetecileri hedef aldığı yazısında sert ifadeleri ile dikkat çekti.

KALİTESİ KIT SİCİLİ KİRLİ YANDAŞLAR!

AKP safındaki gazeteciler için ağır eleştiriler yönelten Tarık Toros şöyle yazdı:

"Hükümete darbe" veya "Yargı ve emniyette cunta" politikalarını savunan yorumculara, onların tıynetine bakıyorsunuz, hayal kırıklığı katlanıyor. Hepsini alt alta toplasanız, "Yanlış yoldasınız" diyen cenahtan bir tanesinin kolu bacağı etmez. Kalitesi kıt, sicili kirli yandaşlar topluluğu...

İşte Toros'un yazısındaki ilgili bölüm:

Bu yazılar tümüyle "Siyasal İslam" gerçeğini ve şuur altını resmediyor.

Bugün "Devlet benim" diyenler, eleştiren tüm unsurları çekinmeden "hain, işbirlikçi, virüs, çete" diye damgalıyor, "Haşhaşi" benzetmesi bile yapıyor. Bir adım ilerisinde "kâfir" de diyeceklerdir, çok uzak değil bu.

Öyle enteresan "laik" bir anlayışla harekete geçtiler ki, ciddi ciddi akıl veriyor, "Cemaat, hayır faaliyetinin dışına çıkmasın", "Ülke siyaseti hakkında konuşacak olan parti kurup gelsin" buyuruyorlar.

LAİKLERİN ESKİ TEPKİLERİ İLE TIPATIP AYNI

Eskiden laikler, "Kimsenin ibadetine karışmıyoruz. Namaz kılana bir şey demiyoruz. Cemaat camide olur. Devlette Müslümanlık olmaz" diyorlardı. Bugün gelinen nokta ve verilen tepkiler tıpatıp aynı.

AKP GAZETECİLERİNE İLGİNÇ CEMAAT UYARISI

İktidara yakın işadamlarının veya direkt devletin kontrolünde 9-10 küçük gazete, 10-12 televizyon kanalı ile bastırıyorlar. Belirlenmiş yorumcular kanal kanal dolaştırılıyor. "Aman Cemaat'e yakın gazetecilerle karşı karşıya gelmeyin, zira güçlü tezlerle muhataplarını nakavt ediyorlar" diye talimatlar veriliyor.

Karakter sorunu...

HEPSİNİ TOPLASANIZ BİRİMİZİN KOLU BACAĞI ETMEZ

Altı doldurulmamış, "Hükümete darbe" veya "Yargı ve emniyette cunta" politikalarını savunan yorumculara, onların tıynetine bakıyorsunuz, hayal kırıklığı katlanıyor. Hepsini alt alta toplasanız, "Yanlış yoldasınız" diyen cenahtan bir tanesinin kolu bacağı etmez. Kalitesi kıt, sicili kirli yandaşlar topluluğu... Af buyurun, yalakalıkta ve çarpıtmada hudut tanımıyor, vur deyince öldürüyorlar. Bu karaktersiz insanların sırtından propaganda yapılıyor, toplum da bunu görüyor.

KORKU POMPALIYORLAR

3-4 yıldır çuvallayan politikaları Cemaat'e mal edip sıyrılmaya çalışırken utanıp "hata etmişiz", "çok safmışız" gibi minik günah çıkarmalar da olmuyor değil.

"Bekleyin görün, çok yanılacaksınız, yakında hepsi ortaya çıkacak" diye korku pompalıyor, yalancı aydınlıkla teselli bulup hep beraber uçuruma doğru yol alıyorlar.

Bir anlamda iyi de oluyor. Yarın bırakın günah çıkarmayı, insan içine çıkacak yüzleri olmayacak. Zira nedamet köprülerini atıp "son çıkışı" kaçırdılar.