Medya
07 Mar 2013 08:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

BU DİZİ FENA HALDE AĞLATACAK!

‘Aşk Hikayesi'... Kore yapımı ‘I'm Sorry I Love You' (Mianhada, Saranghanda) dizisinden uyarlandı.

BU DİZİ FENA HALDE AĞLATACAK!

Efendim Fox için çekilen yeni bir  dizi ‘Aşk  Hikayesi’... Kore yapımı ‘I’m Sorry I Love You’ (Mianhada, Saranghanda) dizisinden uyarlandı. Özetle ‘tüm  Asya’yı ağlatan’ dizi olarak biliniyor.

Karşılıksız aşklar, evlatlık verilmiş çocuklar, aşkın en saf haliyle (yani en cozutmuş hali diyelim!) seyircinin mendilsiz bir bölümü geçirmediği dizi. Koreli oyuncuların çok başarılı olduğu, özellikle ağlama konusunda olağanüstü etkileyici sahneler çektikleri söyleniyor.
Başrol karakteri Moo-Hyuk, zaten tek başına diziyi alıp götürüyormuş. Çekildiği 2004’te tüm ödülleri toplamış bir dizi. Peki bizdeki uyarlaması ne olacak?

Moo-Hyuk oldu, Korkut Ali
‘Genç bir adamın; annesini arayan Korkut Ali’nin hikayesi’ olarak tercümesi yapılmış dizinin. ‘İlk bakışta aşk çok anlatıldı biz son bakışta aşkı anlatıyoruz’ bir başka önemli mesaj!   Başrolde ‘yeni yakışıklımız’  olarak adlandırılan Seçkin Özdemir var. Onunla ilgili yorumların özeti şu: “Çok yakışıklı!”
‘Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem’in aşık olduğu ressam Leo ve ‘Al Yazmalım’daki rolüyle ‘star olmanın altlığını yapan’ bir isim.
Bu rol ya onu parlatıp ‘bölüm başına 40 bin TL listesine sokacak ya da “Bu diziyi de çekmişti” diye anılmasına yol açacak.
Sanırım, bu dizide ‘o mahsun, temiz ve içli bakışlarıyla’ rol kesecek. Genelde o duruşu ve yüz ifadesi daha yakışıyor.
Moo- Hyuk acayip ağlatmış izleyenleri. Bu durumda Seçkin Özdemir de bu işlevi yerine getirmek durumunda.

Tanıdık ama şöhret olmayanların dizisi
Bu dizide konuşulacak bir isim de Damla Sönmez olacak. ‘Bornova Bornova’ filmindeki rolüyle Altın Portakal almıştı. ‘Şubat’ dizisinde oynadı en son. Ben kendisini ‘Gece Gündüz’  dizisinden hatırlıyorum.   2004-2013 yılları arasında hatırı sayılı film ve dizide oynadı. Bir yerde Damla Sönmez’in de ‘sınıf atlama’ dizilerinden biri olacak gibi görünüyor.
Peki bu ikili ‘Koreliler’ kadar ağlatabilecek mi? Sanırım bütün mesele de bu olacak. Bunu gerçekleştirdiği takdirde, dizinin tutmama nedeni yoktur. Bütün starlar neredeyse bir dizide oynuyor. Ortaya öyle patlamış biri çıkmıyor. Daha küçük çaplı bir kanalda yeni isimlerle neden bir patlama yapmasın?

Ha, bir de ekipte Elçin Sangu var. ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’den hatırlıyoruz.
Ekip bugüne dek çok izlenen dizilerde oynamış ama rolleri içinde kalmış, şimdi ispat zamanı gelmiş isimlerden oluşuyor.

Sina Koloğlu’nun yazısının tamamı için tıklayın