Polemik & Kulis
16 Kas 2011 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

BENİM BİLDİKLERİMİN YÜZDE BİRİNİ BİLMEZ! HASET, KIŞKANÇ! ALTAYLI'DAN KORU'YA SERT TEPKİ!

Altaylı, Gazete Habertürk'teki bıçaklanan kadın fotoğrafı sonrası tepki gösteren Fehmi Koru'ya sert çıktı. VİDEO

Gazete Habertürk’ün sürmanşetten verdiği ve tepki toplayan "bıçaklanan kadın" fotoğrafı sonrası, gazetenin yayın yönetmeni Fatih Altaylı’yı sert sözlerle eleştiren Fehmi Koru’ya Altaylı’dan canlı yayında yanıt geldi.

Habertürk TV ekranlarında Alt Üst Muhabbetlere konuk olan Altaylı, Gazete Habertürk’ün sürmanşete taşıdığı kadın fotoğafı hakkındaki eleştirileri yanıtladı.

Gazetesini manşetini savunan Altaylı o fotoğrafın ürettiği sonuçlara dikkat çekerek ’Bu konuda aldığımız tepkilerden çok daha fazla destek alıyoruz. Ama destek verenler eylem yapmadığı için tepkiler daha çok yansıyor. O manşetten sonra şiddet mağduru kadınlar için hazırlanan yasa hız kazandı, ilgili bakanlığa 9 milyar Türk lirası ek bütçe ayrıldı... Kimse bunları görmüyor ama...’ dedi.

FEHMİ KORU’YA SERT TEPKİ
Altaylı, aynı konu üzerinden kendisini ve Gazete Habertürk’ü eleştiren Star yazarı Fehmi Koru’ya cevap vermeyi de ihmal etmedi. Koru’nun gazeteyi kapattırma derdinde olduğunu savunan Altaylı sert tepki gösterdi.

"O gazete kapatılsın diyen oldu. Fehmi Koru söyledi. Aslında Fehmi Koru’nun söylemek istediği şu; Fatih Altaylı bu dünyada olmasın, Altaylı gitsin, hatta ölsün... Bunu söyleyemeyeceği için bu şekilde ifade ediyor, ’bu gazete kapatılsın’ diyor. Çünkü bunlar beni içine sindiremiyor. ’Bu herif niye var ortalıkta, ben ondan daha bilgiliyim, daha etkiliyim, daha yazarım’ diye düşünüyor, kendini dev aynasında görüyor. Benim bildiklerimin yüzde birini bilmez.Benim konumum, maaşımı kendine layık görüyor. Bunun adı haset ve kıskançlık aslında..."


ALTAYLI'DAN KORU'YA SERT TEPKİ!