Gündem
11 Şub 2010 09:41 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 14:05

"BAŞBAKAN KENAN EVREN'E BENZİYOR!.." ECE TEMELKURAN'DAN ŞOK BENZETME!.. (VİDEO)

Ece Temelkuran, canlı yayında Başbakan'ı Kenan Evren'e benzetti. Ama bu kez Habertürk ekranları kararmadı.

Milliyet Gazetesi'nden ayrılıp Habertürk Gazetesi'ne geçen gazeteci Ece Temelkuran, canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın 12 Eylül askeri darbesinin mimarı Kenan Evren'e benzetti. Daha önce Erdoğan'a yapılan eleştirilere müdahale eden Haberturk genel yayın yönetmeni Yiğit Bulut yayını kesmedi..


BAŞBAKAN ERDOĞAN KENAN EVREN'E BENZİYOR
Habertürk TV'de yayınlanan gündem programına konuk olan Temelkuran, Ankara'da eylemlerini büyük bir kararlıkla sürdüren Tekel işçileri ile ilgili izlenimlerini anlattı. Program sunucularından Tayfun Gönüllü'nün Başbakan Erdoğan'ın eylem yapanların ideolojik yaklaştıkları yönündeki değerlendirmesini hatırlatınca Temelkuran'ın yorumu oldukça dikkat çekiciydi. Temelkuran Başbakan Erdoğan'ın bu sözleri üzerinde ilginç bir benzetmede bulunarak, 'Başbakan, Kenan Evren'e benziyor' dedi.


ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİM PROGRAMI KESTİLER
Daha önce "Hülya Avşar soruyor" programına katılan Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Erdoğan'ı eleştirdiği için programın yarıda kesildiğini iddia etmişti. Genç "Hülya hanım Tayyip Erdoğan'ı methetti. Ben de  Erdoğan'ı fazla eleştirince programı kes demişler O Yiğit midir nedir? Tayyip Bey'in Başbakan olarak ne kadar suistimaller yaptığını söyleyince Hülya Hanım'ın bilgisi dışında program kesilmiş" demişti..


NURAY MERT SİVİL DİKTA DEMİŞTİ
Geçtiğimiz ayda gazeteci Nuray Mert'in sivil dikta yorumunun ardından bir diğer bayan gazeteci Temelkuran'ın Kenan Evren benzetmesi ise oldukça dikkat çekiciydi.


İŞTE TEMELKURAN'IN ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİĞİ ANLAR:




Gazeteciler