Polemik & Kulis
04 Haz 2010 17:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

''BAŞBAKAN ARADI KOV DEDİ KOVDUM'' MURAT ONGUN'DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

Tuncay Mollaveisoğlu'nun Sözcü gazetesinde yaptığı haber nedeniyle Cem TV'deki programına son verildiği iddiasına cevap geldi...

"BAŞBAKAN ARADI KOV DEDİ KOVDUM"

Pazar gecesiydi. Tam uykuya dalacağım, pat cep telefonum çalmaya başladı. Hanım da merak etti "kim bu gece yarısı arayan?"dedi.
Telefonu açtım "Alo" dedim, aman Tanrım!!! Karşımdaki kişi başbakan. Şili’den arıyor. "Nasılsın" dedi, "İyiyim,sayın başbakan. Sizler de iyisiniz umarım..." diyordum ki, araya girdi. "Yahu, bu senin Tuncay benim villaları haber yapmış. Sözcü gazetesi’nde tanıdığım yok ama seni arayayım dedim. At bunu Cem Tv’den, beni acayip eleştiriyor, onun eleştirileri yüzünden sokağa çıkamaz oldum"dedi.

"Derhal efendim" dedim. Ertesi gün de Tuncay Mollaveisoğlu isimli kişiyi işten attım.
Pişman değilim.
Yine olsun yine yaparım.

ŞAKA BİR YANA...

Birkaç gündür, kulağıma gelen dedikoduların ve umursamadığım bazı yazıların ardından sitenizdeki çok çarpıcı,sarsıcı ve şok edici haberi görünce bir açıklama yapma lüzumu hissettim. Tuncay isimli kardeşimizin adamlığını bir kenara bırakın gazeteciliğini tartmak için şunu yapın. Google’a girin. "Başbakanın villaları" diye yazın. Bakın karşınıza gelen detaylı haberlere ve villa fotoğraflarına. Başbakanın villaları ilk kez mi haber yapılmış, ilk kez mi fotoğraflanmış diye.

İşte onun yanıtıdır, Tuncay.

Komplolara ve hayali senaryolara inanmayı tercih edenler, bu iddialara inanabilir. "Acaba gerçekten ne oldu?" diye merak eden varsa anlatayım. Yaz geldi, Tuncay’ı aradım. Programı 2 ay tatile sokalım, bazı başka siyasi  programlar da tatile girecek,yerlerine farklı yapımlar koyup bu 2 ayı geçireceğim. Ağustos’ta yine başlarız dedim ve ekledim:" Tuncay, eğer haftaya konuk ayarladıysan programını yapabilirsin. Müşkül duruma düşmeni istemem." O da bana dedi ki "Ben bütçemi oradan alacağım para üzerine kurmuştum. Programa devam edebilir miyim?" Ben de dedim ki "Ağustos’ta yeniden başlayalım. Ama, önümüzdeki hafta konuğunu ayarladıysan yap, o programın parasını veririm."

Konu bu. Adam hiç villadan, başbakandan bahsetmedi. Ben de az evvel medyaradar’dan öğrendim küflü haberi.

Benim dönemimde 20’ye yakın program yaptı. Hangisine karışmışım, hangi konuğunu durdurmuşum, işleyeceği hangi konuyu engellemişim de bu kadar yalanı ve iftirayı uydurabiliyor....

Ben Ağustos ayında, yeniden Tuncay ile program yapacağımı düşünürken, o kovulduğunu düşünmüş.

Üstelik bunu başbakan yaptı sanmış.

Sizin vasıtanızla Tuncay’ı uyaralım: Sen kovulmadın. Ağustos’ta dönecektin. O kadar."

Peki, Tuncay’ın IQ’sü bunu anlamayacak kadar az mı?

Değil, tabii ki. Bir yerlere oynuyor da onun ön çalışmasını yapıyor.

"Elimden tutun" mesajı veriyor siyasilere,YALANLA yürümeye çalışıyor.

Öyle olmasa Hüsamettin Cindoruk’u bile arayıp ağlamazdı.

Ama gönlünün nerede olduğunu biliyorum. Gönlü Hüsamettin Bey’de değil, Kemal Bey’de.

Bakalım, CHP, Tuncay’ın oltasına takılacak mı?

Murat ONGUN

Cem TV Genel Yayın Yönetmeni

MOLLAVEİSOĞLU’NUN SÖZCÜ’DE YAZDIĞI HANGİ HABER CEM TV’DEKİ İŞİNDEN OLMASINA NEDEN OLDU?