Polemik & Kulis
05 Kas 2010 10:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:46

BALÇİÇEK İLTER-NAGEHAN ALÇI KAVGASINDA 2.PERDE! İLTER ALÇI'YA HANGİ UYARILARI YAPTI?

Oktay Ekşi ile ilgili yazdığı yazıda sevgilisi Rasim Ozan Kütahyalı'nın PR'ını yapmakla suçladığı Nagehan Alçı'nın "kariyerizm ideolojisinin kurbanı" ithamlarına muhatap olan Balçiçek İlter'den jet cevap!

Bu ne öfke Nagehan?

Dün Akşam gazetesi yazarı Nagehan Alçı’nın hakkımda yazdıklarını, pardon ettiği hakaretleri okurken, gülümsedim… Gülümsedim çünkü ben bu filmi daha önce gördüm… 20 yıldır medyadayım, daha neler gördüm neler… Sadece benimle sorunu olduğunu bilmiyordum, ortaya çıktı, öğrendiğim iyi oldu.
Onun deyimiyle “Kariyerizme tapan Balçiçek olarak iki minik uyarım olacak…
Bu arada sevgili Nagehan, sen bu tanımlamayla beni güldürdün Allah da seni güldürsün! İmzamı artık KTB diye mi atsam acaba? Acayip eğlenceli.
Gelelim uyarılara…
1-Öfke dili ergen dilidir, zarar verir.
2-Liberalizm, Kemalizm, Marksizme inanan gazetecilerinden biri olarak dünya görüşü ve değerini yitirmemeni umarım. Benim yazdıklarımla ne alakası var bilmiyorum ama özelliklerini saydığın hayat duruşunu yazıların sansürlendiğinde de korumanı canı gönülden dilerim. Hayatta başarılar Nagehan, çok değerli meslektaşım.
(Sevgili okuyucu, belki de sizi hiç ilgilendirmeyen bir polemiğin içindeyim. Kendim ettim, kendim buldum orası da ayrı tabii! Deli miyim neyim? İnsanın bazen basireti bağlanıyor işte! Kusura bakmayın)

Balçiçek İlter/Gazete Habertürk

BALÇİÇEK İLTER’İN ’’SEVGİLİSİNİN PR’INI YAPIYOR’’ DEDİĞİ NAGEHAN ALÇI’NIN YANITI NE OLDU?