Medya
07 Eki 2010 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:41

"AZİZ YILDIRIM'IN GÖLGESİ GİBİ!" HINCAL ULUÇ BU KEZ POLAT'I BOMBALADI!

Hıncal Uluç, Fotomaç'taki söyleşisinde bomba gibi tespitler yaptı, Adnan Polat'ı Aziz Yıldırım'ın yaveri olmakla itham etti!

Hıncal Uluç, Fotomaç'taki 'Kulüp' demek zor' başlıklı söyleşisinde Galatasaray yönetimine eleştiri yağdırdı... Adnan Polat'ı Aziz Yıldırım'ın gölgesi gibi hareket etmekle eleştirip, "Polat, iki senedir başkanlık yapamayacağını kanıtlıyor. İki senedir Aziz Yıldırım'ın gölgesi gibi, bir adım geride... Polat'ın bu yönetimine ne yönetim ne de kongre ses çıkarıyor" dedi.

Uluç, G.Saray yönetimini ve teknik patronu Frank Rijkaard'ı hedef alan eleştirilerinde ağır ifadeler kullandı...

Rijkaard'ın Servet'i de bitirmek için çok uğraştığını ileri süren Uluç, "Servet'in tutacağı Emenike paçavra etti Galatasaray'ı. Oynayacağı rakip de kim var, ne var, ne yapar; farkında değil adam..." diyerek sorunun Hollandalı hocada olmadığını vurguladı...

Uluç, özellikle sıkıntıların kaynağı olarak gördüğü Başkan Adnan Polat'a ağır sözler söyledi... Polat'ı Aziz Yıldırım'ın yaveri olmakla itham etti!
Uluç, Fenerbahçe konusunda da çarpıcı tespitlerde bulundu... Kanarya'nın golcüsü Niang için yorumlarda bulunan Uluç,  mevcut Fenerbahçe için neler söyledi...

ULUÇ'UN ÇOK ÇARPICI TESPİTLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN