EKRAN KEDİSİ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Ünlü ekran yüzüne Aydın Doğan mı sponsor oldu? Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi, Kanal D koridorlarından kulisler aktarmaya devam ediyor.
Çanlar Murat Saygı için çalıyor! Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi, Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki yayınlarını masaya yatırdı. Kanal D'de kan kaybı! Çanlar Murat Saygı için çalıyor! Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi, Kanal D'nin yeni yayın dönemindeki yayınlarını masaya yatırdı.
Ekran Kedisi Kanal D koridorlarında Popstar 2018’in 25 Nisan Perşembe günü yayınlanan bölümünde yine tuhaflıklar sıra sıra yaşandı. Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi yaşananları kaleme aldı. Ekran Kedisi yazdı: Haber kanallarının hali pür melali! Kanal D'de neler oluyor? Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi haber bültenlerini masaya yatırdı ve Kanal D'den bomba kulisleri köşesine taşıdı. Gündüz kuşakları formatsız kaldı! Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar'ın usta yazarı Ekran Kedisi, öğle kuşaklarında neler olduğunu yazdı. Endemol Shine Türkiye'den sonra bir yapım şirketinde daha sular ısındı! Hollanda merkezli yapım şirketi Endemol Shine Türkiye'nin iflasının ardından büyük umutlarla Türkiye pazarına giren bir firmada daha tehlike çanları çalmaya başladı. Ekran Kedisi yaraya parmak bastı: Neden format üretemiyoruz? "Kore"den dizi uyarlamaktan ve o dizileri yurtdışına satmaktan öte birşey yapmayan yöneticilere Ekran Kedisi'nden tavsiyeler var.... Ekran Kedisi'nden "gündüz kuşağı" uyarısı: "Mağdur olan televizyon kanalları olur!" Televizyon dünyasına mercek tutan Ekran Kedisi ekranlardaki cinayet çözme yarışı ve "mağdur furyası"nın tehlikelerini kaleme aldı. Kanal D'de Defne Samyeli krizi! O koltuğu istedi! Yeni yayın döneminde sabah haberlerine farklı bir formatla girmeyi planlayan Kanal D’de Defne Samyeli krizi yaşanıyor. Ekran Kedisi ayrıntıları yazdı... Kanal D eli boş göndermedi! Kadir İnanır’a niyet, Sibel Can’a kısmet! Türk sinemasının usta jönü Kadir İnanır'ın oynayacağı “Ali Ekber Cevahir” dizisi neden Kanal D'den veto yedi? Ekran Kedisi'nden bomba analiz! Endemol Shine Turkey nasıl battı? Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar yazarı Ekran Kedisi, iflas başvurusunda bulunan Endemol Shine Turkey'in batış sürecini kaleme aldı. Medyaradar'dan transfer bombası! Tuba Ünsal-Mirgün Cabas çifti hangi kanalla anlaştı? Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, ünlü çiftin yeni adresini açıklıyor! Türkiye’de Sunucu Yok! Magazin başlığı gibi oldu değil mi? Ama öyle. “Türkiye’de sunucu yok!” Neden mi? Ece Erken 'İyi Bir Fikir' değildi! Bugün sizlere ekmeğiyle oynanan bir insanın hikayesini ve bunun nasıl yapıldığını anlatacağım.