Medyaradar'dan transfer bombası! Tuba Ünsal-Mirgün Cabas çifti hangi kanalla anlaştı?

Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, ünlü çiftin yeni adresini açıklıyor!

EKRAN KEDİSİ editor@medyaradar.com

Fox TV'nin hafta sonu gündüz kuşağında başlayacak programın ilk isimleri belli oldu. 3 kişinin sunacağı programın ilk sunucusu fotomodel-oyuncu Tuba Ünsal. Diğer 2 isim arasında Burcu Esmersoy ile Cengiz Semercioğlu'nun adı geçiyordu. Ancak Burcu Esmersoy, Şubat ayında Star TV'de hafta sonları başlayacak bir programa "Evet" dedi. Cengiz Semercioğlu ise Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın' programına Seren Serengil ile devam etmek istedi. Fox TV'deki programa "Hayır" dedi.

Programın ilk kesinleşen ismi Tuba Ünsal'ın sözleşmeye "Magazin üzerine yorum yapmam" diye yazdırdığı, yüksek bir ücrete "Evet" dediği konuşuluyor. Masaya oturacak isimlerden birinin hala faal olarak çalışan gazeteci olması isteniyor. Programın rejisinde Tuba Ünsal'ın eşi Mirgün Cabas da yer alacak. Mirgün Cabas en son CNN Türk'te program yapıyordu. Tuba Ünsal ise TV 8'de sabah kuşağında yayınlanan magazin programında yorumculuk yapmış daha sonra "Magazin bana uymadı" diyerek ayrılmıştı.

EBRU ŞALLI ACUN'A HAYIR DEDİ!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'deki sabah kuşağında değişikliğe gidildi. Masadan kalkan Funda Özkalyoncuoğlu'nun yerine oyuncu Hakan Ural ile manken-sunucu Ebru Şallı oturacaktı. Ebru Şallı teklifi kabul etmedi. Yerine 'Survivor 2013'te ve 2015'teki 'Survivor All Star'da yarışan Duygu Çetinkaya getirildi. Programın eski sunucusu Jess Molho yerinde kaldı. Ayrıca sabah programının süresinin uzatılmasına, içine 'Survivor' konuklarının getirilip, yorumlarının yapılmasına karar verildi. Funda Özkalyoncuoğlu TV 8.5'da program yapacak. Bu arada TV 8'deki programı biten Yılmaz Morgül de TV 8.5'a geçti.

EKRAN KEDİSİ

medyaradar@gmail.com

Tüm yazılarını göster