EKRAN KEDİSİ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Türk Televizyonculuğu'nu dünyaya tanıtan adam! Şaşırdınız değil mi? “Böyle bir adam var ve bizim neden haberimiz yok?” dediğinizi duyar gibiyim.
Burcu Esmersoy ekranlara dönüyor! Hangi kanalda, ne sunacak? Ünlü sunucu Burcu Esmersoy yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu yazı çok ses getirecek! Dizi sektöründe Lale Devri bitiyor! Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yılbaşından itibaren ekranlarda yaşanacak değişimi kaleme aldı.
Türk televizyonlarında konuk piyasası! Hangi ünlü kaç para istiyor? Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, programlara konuk olan ünlü isimlerin ne kadar aldıklarını kaleme aldı. Dizilerde var programda yok! Atv'de neler oluyor? Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, atv'nin dizilerde yakaladığı başarıyı programlarda neden gösteremediğini kaleme aldı. Star TV ekran yüzüne kavuşuyor! Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi Star TV'de yaşanan gelişmeyi kaleme aldı. Hande Ataizi muradına eriyor! Hangi kanalda ne sunacak? Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi açıklıyor! Ekran Kedisi 'intihal' peşinde: Hem suçlu, hem de güçlü olamayacaksınız! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, TRT'nin %100 yerli diye yutturulan ama intihal olan iki yapımının peşini bırakmıyor... Hande Ataizi'nin izdivacı Fox TV'de kriz yarattı! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan Ekran Kedisi Hande Ataizi'nin sunacağı söylenen izdivaç programının Fox TV'de yarattığı krizi yazdı. Ekran Kedisi'nden Star TV'ye tavsiye: İlker Ayrık neden "Yokum" dedi? Televizyon dünyasına mercek tutan Medyaradar yazarı Ekran Kedisi, Star TV'nin İlker Ayrık fiyaskosunu yazdı. Ekran Kedisi haberi verdi: Yılbaşına kadar hangi diziler yayından kalkacak? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, Yılbaşına kadar yayından kalkacak dizileri kaleme aldı. Ekran Kedisi soruyor: Formatlar "intihal", TRT ne kadar yerli? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, TRT'nin %100 yerli diye yutturulan ama intihal olan iki yapımından yola çıkarak TRT yönetimine seslendi... 'Fenomen', Star TV'de ekranlara dönüyor! Müge Anlı'ya rakip olacak! Medyaradar yazı ailesine yeni katılan Ekran Kedisi bombayı patlatıyor! Star TV Müge Anlı'nın karşısına hangi 'fenomen' ekran yüzünü çıkartıyor? Ekranlarda program savaşları! Star, Atv ve Fox nerede hata yaptı? Medyaradar yazı ailesine yeni bir yazar daha katıldı: Ekran Kedisi. O bugünden itibaren TV dünyasını mercek altına alacak; programları, dizileri masaya yatıracak. İşte ilk yazı...