Polemik & Kulis
22 Şub 2011 14:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

AHMET HAKAN YANLIŞ BİLGİYLE ZAMAN'A İFTİRA ETTİ! ZAMAN'DAN JET ''KÜFÜR'' YANITI!

Zaman, Ahmet Hakan'ın bugün Hürriyet'te yayınlanan "Küfürbazlık meselesi" başlıklı yazısına internet sitesinden yanıt verdi.

Ahmet Hakan’dan yanlış bilgiyle Zaman’a iftira

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında yanlış bir bilgiye dayanarak Zaman gazetesine hakaret etti. Ancak Hakan’ın gerekçesinin gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi yoktu.

Yazısında gazete ve internet sitelerindeki küfürbazlık meselesi üzerine bir bölüm açan Ahmet Hakan Zaman’da yayınlanan okur mektuplarında kendine küfür edildiğini iddia etti.

"Benim hakkımda Zaman Gazetesi’nin internet sitesinde yayınlanan haberlerin altındaki "okur yorumları"na baksın durumu anlar" diyen Ahmet Hakan hem gazeteye hem de internet sitesine iftira etti.

Çünkü Zaman’da yayınlanan haberlerin altında okur yorumlarına yaklaşık 4 yıldır yer verilmiyor. Öncesinde de küfür ve hakaret içeren ’okur yorumları’ zaten yayınlanmıyordu.

Yazarımız Ahmet Turan Alkan 21 Şubattaki yazısında, Oda Tv’de Hüseyin Gülerce ile ilgili olarak yayınlanan bir yazıya eklenen ve hakarete varan onlarca okur yorumlarına dikkat çekmişti.

Hürriyet yazarı Coşkun’da bugün, Alkan’a cevap vermek için iftira niteliğinde bir yazı kalema almış. Keşke bu yazısına başlamadan önce nezaketen www.zaman.com.tr’ye girip baksaydı, okur yorumlarının olmadığını görebilirdi.

Ayrıca Ahmet Hakan’la ilgili eğer ajanslardan düşen güncel bir haber yoksa (adli olaylar, güncel toplantılar gibi) çok fazla Zaman’ın sitesinde yer aldığını söylemek de mümkün değil.

Önemli not: Görüldüğü üzere bu haberin altında da hiçbir okur yorumu yoktur...

 

AHMET HAKAN "KÜFÜRBAZLIK MESELESİ" BAŞLIKLI YAZISINDA NE YAZMIŞTI? OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ