Medya
30 Kas 2011 10:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

AĞZI VAR, DİLİ YOK , NE İSTİYORSUNUZ AZRA'DAN?

Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında Yok Böyle Dans'ta jüri üyesi olan Azra Akın'a karşı yapılan eleştirilere tepki gösterdi...

Ne istiyorsunuz Azra'dan diye soran Eyüboğlu, şunları yazdı:

"Twitter'da hakkında en çok tweet yazılanlar arasında Azra Akın'ı görünce, Allah Allah dedim içimden. Onun gibi normalde suya sabuna dokunmayan biri, niye TT oldu ki?

Yorumlara bakınca anladım ki konu Azra Akın'ın 'Yok Böyle Dans'taki jüri üyeliği. İşte o yorumlardan birkaçı:

Barbaros: Yılların dansçısı, dansın kitabını yazmış Hakan Peker yarışmacı ve Azra Akın ona puan verecek di mi? Hayat ne garip lan?

aliydrm: Azra Akın,"enerjiniz çok güzel" demekten başka bi şey bilmiyor mu ya? Nasıl jürı yapmışlar onu?

yukselmert: "Her güzelin bi kusuru vardır" derler, Azra Akın'ınki de 'konuşmak' herhalde. Hatun bildiğin konuşamıyor.

hmdvrk: Azra Akın dans yorumcusu, Rasim Ozan Kütahyalı futbol yorumcusu, Hülya Avşar ses yarışmasında yorumcu. Sizce bir yerlerde bir terslik yok mu?

Evet, bir terslik var bu işte, ama o terslik sizde. Nasıl unutursunuz burası Türkiye. Hani şu, 'aslan'ların 'kedi'lere boğdurulduğu, 'işe göre adam' yerine 'adama göre iş' yaratılan ülke! Kendi işini yapan kaç kişi var Türkiye'de? Arkeolog iş bulamadığı için mecburen polis olur, veteriner pastacı. Binlerce öğretmen yıllarca atama beklerken, ortaokul mezunu biri milletvekili seçilir ve partisinin ikinci adamı olur. Türkiye'nin çıplak gerçekleri bunlarken ne istiyorsunuz Azra Akın'dan? 'Ağzı var, dili yok' zaten!