Gündem
06 Mayıs 2024 09:41 Son Güncelleme: 06 Mayıs 2024 10:07

Acılı baba Medyaradar’a konuştu! "Başından beri söylüyordum, artık iyice emin oldum"

Oğuz Murat Aci’nın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardında yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in makam şoförünün DHA muhabiri Rojda Altıntaş’a “Haberi servis etme” telefonu gündeme bomba gibi düştü.

O ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci MedyaRadar’a konuştu.

İşte baba Aci’nin birbirinden bomba o açıklamaları:

DHA CENAZEYİ SERVİS ETMEDİ

Başından beri bu davaya müdahale edildiğini söylüyordum. Bu bazılarına abartılı gelebilir ama biz görüyorduk. O ses kayıtları beni haklı çıkardı. Orada haberi servis yapmaması tembih ediliyor. Revna Demirören’in dediği yapıldı. DHA muhabiri ve kameramanı cenazeye geldi. Hatta bizlerle röportaj yaptı. O akşam haber çıkmadı. Ertesi gün de çıkmadı. Gece haberi ilk veren NTV oldu. Sonra bütün medya işin üzerine düşünce Demirören Grubu da bu rüzgara kapıldı. Mecburen bu işin üzerine düştüler. CNN Türk’e yayınlara çıktım. Kanal D evimize geldi. Onlara ne söylediysek yayınladılar. Dediğim gibi bu kazayı görmezden gelemediler.

DEMİRÖREN’İN OĞLUNUN DA ORADA OLDUĞU SÖYLENİYORDU

Kazadan sonra bir çok dedikodu çıktı. Dediğim gibi dedikodudan ibaretti. Yıldırım Demirören’in oğlunun da arabada olduğu söylendi. Demirören ailesi yalanladı. Çocuklarının yurtdışında olduğunu söyledi. Ancak bu kayıtlardan sonra her şeyin mümkün olabileceğini gördük. Dosyaya bilinçli mi koyulmadı ismi? Aklımıza artık her şey geliyor. Bu davaya başından beri müdahale var. Gizli el veya eller hep bu dosyanın üzerinde tepiniyor. Bir arpa boyu yol alamıyoruz. Daha kimler tarafından ne telefonlar açıldı bilemiyoruz

KAÇ AY OLDU İDDİANAME YOK

Bu dosya üzerinde sadece medyanın eli yok. Deşifre olmayan onlarca el var. Trafik kazasının iddianamesi bu kadar sürede hazırlanmaz mı? Kazadan sonra olay yerindeki telefonlar götürülmesine rağmen kaza anında arabada olan çocukların savcılıkça ifadeleri alınmadı. Göstermelik bir çalışanı tutukladılar. Gerçi onu da tahliye etmek zorunda kaldılar. Sonuçta o çalışan Bülent Cihantimur’un emrini uyguladı. Artık sabrımız tükendi. Hak aramak için yollara mı çıkalım, eylem mi yapalım?”

 

O MUHABİRE ULAŞILAMIYOR!

Öte yandan dün akşam sosyal medyaya düşen ses kaydından sonra DHA yönetimi arasında olağanüstü görüşme trafiği başladı. Yönetim, ses kaydını alan muhabir Rojda Altıntaş’a saatlerce ulaşamadı.