Gündem
17 Mayıs 2024 17:10 Son Güncelleme: 17 Mayıs 2024 18:07

Buket Aydın büyük oyunu gördü: “LGBT küreselcilerin oyunu”

Eski haber spikeri Buket Aydın, YouTube katıldığı bir yayında LGBT hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Kendisinin de gay arkadaşları olduğunu ifade eden Aydın, LGBT özendirilmesine ise karşı olduğunu ifade etti. Aydın ayrıca LGBT’nin “küreselciler” dediği bir kesimin planı olduğunu da sözlerine ekledi.

Buket Aydın, Enver Aysever’in YouTube kanalına konuk olarak ilginç açıklamalarda bulundu.

Aydın, kendisinin de birçok gay arkadaşı olduğunu, onlara kimsenin bir şey demediğini ve hayatlarını istedikleri gibi yaşadığını söyledi.

Ancak Buket Aydın, LGBT kavramına itirazı olduğunu ve “küreselciler” diye tanımladığı bir kesimin LGBT özendirmesinde bulunduğunu ifade etti.

Aydın’a göre LGBT özendirmesinin sebebi ise dünya nüfusunun daha fazla artmasının önüne geçebilmek.

Aydın: “Ben insanların özel hayatını konuşmaya kalksam birçok insan Türkiye'de sokakta yürüyemeyecek hale gelir”

Enver Aysever, Buket Aydın'a, “Niye sizin özel hayatınız sürekli gündeme getirdiler. Yok patronla ilişki yok kredi kartı vs. Ben bunları çok çirkin bulduğumu söyledim.” sorusunu yöneltince Aydın şunları söyledi:

“Ben insanların özel hayatını konuşmaya kalksam birçok insan Türkiye'de sokakta yürüyemeyecek hale gelir tamam mı. Öncelikle bunu aydınlatalım. Şimdi özel hayat demişken ben onların yanında pürü pak arınmış böyle saf süt gibi temiz kalırım. Benim özel hayatımda bu kadar zaten gündeme getirmeye çalışmaları bence kadınlar için de utanç verici bir durumdur. Hem cinslerimi beni bu noktada savunmalarını isterdim. Bu noktada da çok ciddi eksikleri var. Ama bugün benim başıma gelen yarın aynen onların başına da çok güzel bir şekilde gelebilir. Bu noktada ben onlar gibi davranmam.”