Medya
13 Tem 2021 12:17 Son Güncelleme: 13 Tem 2021 21:25

Abdurrahman Dilipak ‘şeytani plan’ diyerek yazdı! ‘İnsanları aşı manyağı yapacaklar…’

Koronavirüsün yeni varyantlarının yalan olduğunu iddia eden Abdurrahman Dilipak, “Birileri insanları aşı manyağı yapmak istiyor” dedi.

Koronavirüs aşılarının ticari bir mal gibi satıldığını öne süren Dilipak yazısında “Mutasyon diyorlardı, şimdi varyantlardan söz ediyorlar. Eldeki aşılar bitti, şimdi yeni bir yalan uydurmaları gerek. Mutasyon demiyorlar, çünkü mutasyon, yayıldıkça etkisini kaybeden, olağan ve sıradanlaşan bir süreç. Varyant deyince, eski defterleri kapatıp yeni senaryolar uydurup, yalanlarını güncelleyebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Dilipak yazısında uzun bir şekilde varyant kelimesinin ne olduğunu anlatırken ortaya atılan mutasyonları alaycı bir dille de eleştirdi.

“BİRİLERİ İNSANLARI AŞI MANYAĞI YAPMAK İSTİYOR”

Yazısının son bölümünde “Birileri insanları ‘aşı manyağı’ yapmak istiyor sanki” diye yazan Dilipak, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Varyant, varyant ilerliyorlar. Endonezya’da 949 sağlık çalışanı, (401 doktor ve 315 hemşire, vd). Covid-19 aşısı olmasına rağmen Covid-19 ile enfekte olduktan sonra hayatını kaybetmiş. Artık bu haberler her türlü kontrole rağmen basında da yer almaya başladı.

17 yaşında çocuğun babası diyor ki, “oğluma okul aşı baskısı yaptı, o da aşı oldu ve şimdi kalp hastası oldu” diyor. 35 yaşındaki bir kadın (35) CoVID aşısının yan etkilerini anlatıyor. 2. doz Moderna aşısını aldıktan kısa bir süre sonra titreme ve kas seğirmesi olduğunu söylüyor. Bu tür haber sosyal mediadan, internet mediasından hemen siliniyor. Hatta YouTube kanalları kapatılıyor ve Google arama motorundan bu tür yayınlar siliniyor.

Sahi, aşıda hani zorlama olmayacaktı?! Aşı zorunluluğu getiren resmi ve özel iş yerleri bunu neye dayanarak yapabiliyor? Bu maske komedisi daha böyle ne zamana kadar devam edecek. Artık yaz sıcağında insanlar bunalıyor. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Bunun bir mantığı filan da yok. Kapalı mekanda da, açık alanda da bu bitsin artık. Selâm ve dua ile.”

Yazının tamamı için tıklayın!