Polemik & Kulis
01 Kas 2023 14:58 Son Güncelleme: 01 Kas 2023 15:05

24 TV’den ayrıldı, Habertürk ile anlaştı! ‘Özlemiştik değil mi?..’

Habertürk TV'den transfer haberi geldi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında 24 TV’den ayrılan ekranların beğenilen ismi, Habertürk TV kadrosuna dahil oldu.

Habertürk’ten transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre geçtiğimiz yıl 24 TV’den ayrılan Nur Köşker, Habertürk ile anlaştı. Nur Köşker, kanalda Gece Bülteni’ni sunacak.

“YENİDEN BERABERİZ…”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Nur Köşker, “Sıkça sorduğunuz ekrana ne zaman döneceksin sorularınıza bu kareyle yanıt vermek istedim. Artık, çok sevdiğim ve beni çok heyecanlandıran bir ekranda Habertürk‘te yeniden beraberiz özlemiştik değil mi?” diyerek izleyicilerine sevindiren haberi verdi.

 

NUR KÖŞKER KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Nur Köşker, 2016 yılında Sabah Gazetesi’ne stajyer olarak başlamış, 4 ay sonra ise ATV kadrosuna muhabir olarak giriş yapmıştı.

Kısa bir süre Olay TV'de çalışan başaralı isim son olarak 2021 yılında 24TV kanalına transfer olmuş, Kahve Molası, Nur Köşker ile “Esas Mesele” ve Analiz Sentez programlarında moderatörlük ve sunuculuk yapmıştı. Aralık 2022’de ise kanala veda etmişti. Nur Köşker, kariyerine Habertürk’te devam edecek.