Polemik & Kulis
26 Mayıs 2015 13:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Yiğit Bulut'a "Mermici" göndermesi yaptı, Selvi'ye destek attı: Hadi beni de paralelci ilan edin!

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin dün köşesinde Ethem Sancak ve Yiğit Bulut için "Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır" eleştirisi mahalleyi karıştırdı.

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'nin dün köşesinde  Ethem Sancak ve Yiğit Bulut için "Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır" eleştirisi medya kulislerini hareketlendirdi. Kekeç "ayıp Abdülkadir" diye yazarken, bir süre önce Star gazetesinden kovulan Elif Çakır'dan destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Yiğit Bulut ve eski patronu olan Ethem Sancak'a tepki gösteren Elif Çakır, "Bütün bu şuursuzluklar bir kabus olsun Allah'ım.." demişti.

Bugün de Abdulkadir Selvi'nin yazısını eleştirenlere tepki gösteren Çakır, isim vermeden Yiğit Bulut'a "Mermici" diyerek gönderme yaptı.

Elif Çakır Abdülkadir Selvi’ye sahip çıkarak şu ifadeleri kullandı:

Talimatla kişiliğini,vicdanını sıfırlayarak yanaşmakirlilerini savunanlara inat okuyun @abdulkdir_selvi nin yazısını
1) Kolaydır Abdülkadir Selvi'ye vurmak hele bir de talimat güçlü!! patrondan geldıyse! O kadar cesaretiniz vardıysa 17-25 Aralık'ta..
2) Niye kaçak güreşti kalemleriniz? Sormazlar mı, Abdülkadir'in samimiyetinin karşısında konumlandıgınız yer neresi kardesim, diye?
3) Yarın nasıl bakacaksınız Abdülkadir Selvi'nin yüzüne? Kimi savunmak uğruna? Hadi içinizden gelerek yazsanız diyecegim hic bişe yok.
Aynaya bakın efendiler, aynaya bakın!
Hadi çıkın televizyonlara beni de "paralel" ilan edin! Mermici beni itibarsızlaştırmak için elinden geleni ardına koymasın!