Polemik & Kulis
08 Mar 2018 10:43 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:04

Turkuvaz Medya’dan kadınlar buluşması! Hangi ünlü isimler katıldı? (Medyaradar/Özel)

Turkuvaz Medya’nın her yıl 8 Mart öncesinde düzenlenen "Dünya Kadınlar Günü" toplantısı bu yıl da her biri kendi alanında öncü ve lider kadınları bir araya getirdi.

Turkuvaz Medya’ya bağlı Sabah Gazetesi tarafından her yıl yapılan "Dünya Kadınlar Günü" toplantısı bu sene yine birbirinden önemli isimleri biraraya getirdi.

Bu yılki buluşmanın onur konuğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı ve Bakan Albayrak’ın eşi Dr. Esra Albayrak oldu.

İş, sanat, spor, moda ve akademik yaşamda başarılı kadınların biraraya geldiği toplantıyı ATV Ankara Temsilcisi ve RTGD Başkanı Şebnem Bursalı modere etti.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI
Toplantıya AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez, Türkiye İşkadınları Derneği Başkanı (TİKAD) Nilüfer Bulut, Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı Dr. Sare Aydın, avukat Kezban Hatemi ile Nilüfer Bulut, Neşe Kavakçı, Sema Güral Sürmeli, Cansen Yeni Küt, Figen Baz, İnci Aksoy, Şermin Cengız, Suzan Toplusoy, Ayşen Amanpur, Züleyha Mzgül, Zeynep Kartal, Şahika Ercümen, Hilal Kaplan, Şelale Kadak, Özlem Doğaner, Esra Erol, Dilek Güngör, Fecir Alptekin gibi önemli isimler katıldı.

MEDİ KURULDU
Toplantıda Esra Albayrak’ın önerisiyle "Medyada Dönüşüm İnisiyatifi" kurulması kararlaştırıldı. Kurulacak grupla medya ve toplumun her kesiminde kadınların daha çok desteklenmesi amacıyla bir araya gelinmesi hedefleniyor.

İŞTE O TOPLANTIDAN KARELER:



























MEDYARADAR/ÖZEL