Medya
29 Haz 2016 16:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:21

Milliyet yazarı o soruya cevap aradı: Survivor'ı kim kazanır?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu: Bence 'Survivor 2016'nın sürpriz yarışmacısı Damla oldu

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, TV8'de yayınlanan Survivor 2016 yarışmasının finaliyle ilgili olarak, "Geçenlerde yazmıştım, 'Survivor 2016'nın performans açısından en iyi kadın yarışmacısı Nagihan’dı, ama seyircinin gönlünü kazanamadığı için Kıbrıs’ta ilk o elendi" dedi. "Bence “Survivor 2016”nın sürpriz yarışmacısı Damla oldu" diyen Eyüboğlu, "Normalde Nagihan’dan sayı alamayan Damla, kendisini direkt Kıbrıs’a götürecek oyunlarda gösterdiği performansla bunu başardığı gibi, Kıbrıs’taki ilk oylamada Semih’i geçip 'yarı final'e adını yazdırması herkes için sürpriz oldu. Eminim ki böyle bir sonucu o bile beklemiyordu" diye yazdı.

Ali Eyüboğlu'nun "Survivor'u kim kazanır" başlığıyla yayımlanan (29 Haziran 2016) yazısı şöyle:

Aylardır milyonları ekran karşısına çivileyen “Survivor 2016” bu akşam final yapacak. Finalde yarışacak iki isimden hangisinin birinci olacağını izleyicilerden gelecek oylar belirleyecek. 
Bu satırları yazdığımda finalde Serkay’la yarışacak ismin kim olduğu belli değildi. Çünkü ben yazımı salı gündüz yazdım, finale kalacak ismin belirleneceği halk oylaması ise gece yarısına doğru yapılacak. Finalde Serkay’ın karşısına çıkacak yarışmacı Damla mı, Atakan mı olacağı o zaman belli olacak. 
Geçenlerde yazmıştım, “Survivor 2016”nın performans açısından en iyi kadın yarışmacısı Nagihan’dı, ama seyircinin gönlünü kazanamadığı için Kıbrıs’ta ilk o elendi. 
Bence “Survivor 2016”nın sürpriz yarışmacısı Damla oldu. 
Normalde Nagihan’dan sayı alamayan Damla, kendisini direkt Kıbrıs’a götürecek oyunlarda gösterdiği performansla bunu başardığı gibi, Kıbrıs’taki ilk oylamada Semih’i geçip “yarı final”e adını yazdırması herkes için sürpriz oldu. Eminim ki böyle bir sonucu o bile beklemiyordu. 
Bu akşam finalde Serkay’la Atakan ya da Serkay’la Damla yarışacak. Bu isimlerden hangisinin kazançlı çıkacağını bilmiyorum, ama “Survivor 2016”nın bitiyor olmasının Kanal D’den Star TV’ye, Fox’tan Show TV’ye rakip kanalların yöneticilerini sevindireceğini biliyorum. 
Çünkü “Survivor” yüzünden aylardır doğru dürüst prototip yapamıyorlardı. Nihayet “Survivor 2016” bitti de şubat ayından bu yana açık ara “en çok izlenen kanal” olan TV8’den birinciliği ele geçirme ümitleri doğdu. O yüzden Ramazan Bayramı’nda Eyüp Sultan’da adak - kurban kesen televizyon yöneticileri görürseniz, şaşırıp Kurban Bayramı geldi sanmayın...