Polemik & Kulis
03 Mar 2017 11:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Habertürk TV'den çifte transfer! Habertürk TV'nin yeni Haber Müdürü kim oldu? Medyaradar açıklıyor...

Veyis Ateş'in Genel Müdürlüğünü yaptığı Habertürk TV'de bir taraftan ayrılıklar yaşanırken diğer taraftan transferler gerçekleşiyor.

Ciner Medya Grubu'na bağlı olan ve Veyis Ateş'in Genel Müdürlüğü'nü yaptığı Habertürk TV'de hareketli günler yaşanıyor.

Kanal geçtiğimiz hafta sonu 4 ay önce Haber Müdürlüğü görevine getirilen Sorel Dağıstanlı'nın sürpriz bir kararla görevi bırakması şokunu yaşamış, ardından Haber Müdürlüğü ünvanının yanısıra Şef Editör olarak da görev yapmakta olan deneyimli isim Fikret Bulut'la yolların ayrılmasıyla sarsılmıştı.

Bu iki 'ayrılık' haberinin ardından iki 'transfer' haberi geldi.

Daha önce de Habertürk TV'de editör olarak görev yapmış olan Süreyya Akbalık Üstünel Habertürk TV'nin yeni Haber Müdürü oldu.

Süreyya Akbalık Üstünel Akşam Gazetesi'nde yazı işleri editörlüğü,yazı işleri müdür yardımcılığı, yazı işleri müdürlüğü yapmış Temmuz 2013'te gazeteyle yollarını ayırmıştı.

Daha sonra Radikal'de görev alan Akbalık ardından Habertürk TV'ye transfer olmuştu. son olarak Karar Gazetesi'nde editörlük görevinde bulunuyordu.

Habertürk TV'nin bir diğer transferi ise yine kanala yabancı olmayan bir isim...
Yiğit Bulut döneminde CNN Türk'ten ayrılarak Habertürk TV'de görev yapan Emel Okaygün yeniden kadroya katıldı.

Habertürk'ün kurucusu Ufuk Güldemir'in halen dünyanın önde gelen iletişim ajanslarından Golin İstanbul'un direktörlüğünü yürüten kuzeni Temel Okaygün ile evli olan Emel Okaygün kanalda editör olarak görev yapacak.


MEDYARADAR/ÖZEL