Medya
20 Nis 2011 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:15

CEM UZAN İLE ALARA KOÇİBEY BİR ÇIRPIDA NEDEN BOŞANDI? İŞTE BOŞANMANIN ARDINDAKİ GERÇEKLER!

Şimdiye kadar Cem Uzan'dan boşanma konusunda ayak direyen Alara Koçibey, neden yelkenleri suya indirdi?

Boşanmanın ardındaki gerçekler!

Cem Uzan ile Alara Koçibey boşandı ya; herkes, Cem Uzan ile Derin Mermerci’nin evlenebileceğini konuşmaya başladı!
5 Ekim’de tanışan ve iki gün sonra flört etmeye başlayan âşıkların evlenebileceğini daha ilk ay yazmıştım. Her şeyi çok hızlı yaşayan âşıklar, ilişkilerinin birinci ayında kollarına birbirlerinin ismini dövme yaptırmıştı. Mermerci, ilişkinin dördüncü ayında Uzan’ın yanına, Paris’e yerleşme kararı almıştı.

İlişkilerinin ciddi olduğunu ve evlilik sinyalleri verdiklerini anlamak için müneccim olmaya gerek yok yani!!! Peki ne oldu da, 1.5 yıldır boşanamayan çift, duruşma tarihini bile beklemeden bir çırpıda boşanıverdi?
Asıl merak edilen bu...

GENÇ SEVGİLİ YÜZÜNDEN YELKENLERİ SUYA İNDİRMİŞ
Bir kere, çiftin arasındaki tazminatın öyle gazetelerde yazılıp çizildiği kadar az olmadığı konuşuluyor! Şimdiye kadar boşanma konusunda ayak direyen Alara Koçibey’in boşanmaya razı olmasının sebebine gelince... Kulağıma gelenlere göre; Alara Hanım, kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Eren Morova ile çok ciddi bir ilişki yaşıyormuş.

Morova ile yeni bir hayat kurmak için yelkenleri suya indirip Cem Uzan ile anlaşma yoluna gitmiş. Yani asıl bomba, Cem Uzan ile Derin Mermerci’nin evlenebileceği haberi değil, Alara Koçibey’in Eren Morova ile evlilik düşündüğü!!!
Bakalım ex eşlerden kim önce muradına erecek?

Bülent CANKURT / SABAH