Gündem
03 Kas 2010 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:46

YILMAZ ÖZDİL SALİH MEMECAN'IN KARİKATÜRÜ İÇİN NELER SÖYLEDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

CNN Türk'te yayınlanan Medya Mahallesi'ne katılan Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu karikatürüne ilginç yorum..

CNN Türk’te yayınlanan Medya Mahallesi’ne katılan Yılmaz Özdil, Sabah Gazetesi karikatürüsti Salih Memecan’ın çizdiği Kılıçdaroğlu karikatürüne ilginç bir yorum yaptı..

Ayşenur Arslan’ın konuğu olan Özdil şöyle konuştu: 

"Oktay Ekşi’den gelince dümdüz gidiyorsun ama senin tarafından gelirse sesini çıkarıyorsun.. Bir kere "Senin küfürbazın kötüdür benim küfürbazım iyidir" mantığından vazgeçmek lazım.. Salih Memecan AKP’nin borazanı.. Eşi AKP’nin milletvekili, kendisi başbakanın damadının başında olduğu kanalda çalışıyor.. Bunu herkes biliyor ancak bu karikatürü Leman ya da başka dergide çıksaydı, belki bu kadar konuşulmazdı..

Burada biraz da Kemal Kılıçdaroğlu’nun payı var, sen gittiğin sergide (Hangisinin gözyaşı sahtedir) isimli ankette hepsi diye işaretlersen, onlar da seni böyle çizer buna şaşırmamak lazım.."

CUMHURBAŞKANI GÜL BASIN KONSEYİ BAŞKANI OLSUN!

Yılmaz Özdil, konuşmasını sürdürürken stüdyoya Oktay Ekşi’nin Basın Konseyi başkanlığından istifa ettiği haberi geldi..

Özdil bu konuya da şöyle bir yorum yaptı :

"Bildiğiniz gibi bu kurban bayramı Bayram gazetesi yeniden çıkıyor.. Ve başyazarlık için sayın Cumhurbaşkanı’na teklif götürülmüş o da kabul etmiş.. Madem Cumhurbaşkanı bizim mesleğe katıldı ki kendisine sarı basın kartı da verildi, o halde basın konseyi başkanlığına da onu seçelim"

MEDYARADAR/ÖZEL