Medya
10 Nis 2014 07:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:04

Yılmaz Özdil neden yazmadığını açıkladı! Klavyeye kedi kaçtı!

Yılmaz Özdil bir haftalık bir aranın ardından bugün ilk defa yazdı. Sadece 4 cümlelik bu yazısı yine çok konuşulacak.

Seçimlerden sonra yazılarına ara veren Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in neden yazmadığı merak konusu olmuş, dedikodular ayyuka çıkınca gazeteden açıklama gelmişti. Hürriyet yaptığı açıklamada yazarının izinde olduğunu duyursa da anlaşılan gazeteyi ufukta ciddi bir Yılmaz Özdil krizi bekliyor.

HÜRRİYET'İ YALANLAYAN NOT!

Yılmaz Özdil'in bugünkü köşesinde 4 cümlelik bir açıklama ve anons ile neden yazmadığını duyurdu. İzinde olmadığını kaydeden Özdil, Hürriyet gazetesinin zor durumda bırakacak bir açıklamasında "Klavyeye kedi kaçtı. Yayını kestim." dedi.

KLAVYEYE KEDİ KAÇTI

Hürriyet "izinde" dedi ama Yılmaz Özdil bugünkü açıklamasında " tatilde değildim" dedi. "Tatilde de değilse neden yazmadı?" diye merak edenlere ise hayli ironik bir yanıt verdi.

"Klavyeye kedi kaçtı. Yayını kestim."

YARIN BAŞLIYOR

Bakan Taner Yıldız'ın seçim akşamı yaşanan elektrik kesintilerinin nedenini " trafoya kedi girdi" diyerek açıklamasına göndermede bulunan Yılmaz Özdil, yazılarına yarın başlayacağının müjdesini de veriyor okurlarına.

İşte Özdil'in bugünkü 4 cümlelik yazısı:

Tatilde değildim.

Klavyeye kedi kaçtı.

Yayını kestim.
Yarın başlıyoruz.

HÜRRİYET AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Yılmaz Özdil'in seçimlerinden ardından sadece bir yazı yazıp sonra da sırra kadem basması, "seçim sonuçlarının etkisinden kurtulamadı, işten çıkartılacak" gibi pek çok söylentiye neden olmuştu. Hürriyet Gazetesi 5 Nisan'da yaptığı açıklamada "Yılmaz Özdil, iznini tamamladıktan sonra gelecek hafta yazılarına başlayacaktır." demişti.